Dorathe de Reede Janssen
- Opvallende sterke punten:
- Levering was mooi op tijd.
Perfect in order!!!
Tot nu toe slecht
Het past heel goed. Bedankt dat het de juiste kleur is na het gesprek voor veranderen van kleur. Het enige wat mij een beetje stoorde is de wachttijd. Er staat bij 3/5dagen. Dat was niet juist maar geduld loont.
Bestelling verduistergordijnen met een schadebehandeling
Eindelijk een keer een fijn en goed bedrijf
Nog geen reactie gekregen op garantie-aanvraag
Top
Geleverd volgens afspraak en goed verpakt jammer verkeerde ophangbeugels erbij maar na melding snel nageleverd.
Top
Super tevreden. Binnen anderhalve dag bestelling binnen (plissé honinggraad easy). Meteen aan de slag. Op maat maken (van 180 naar 171) ging prima. Ophangen ging prima. Even stoeien met de touwtjes en kraaltjes, maar ook dat uiteindelijk prima. Hangt er nu keurig en netjes de inkijk weg te houden, en het licht door te laten. Zeer blij mee! Echt. Niks op aan te merken. En de prijs was ook zeer schappelijk. Voor een standaard maat. Super bedankt!
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Mooie producten en vriendelijke klantenservice
Heel vlot en mooi afgewerkt
makkelijk bestellen,snel geleverd
Rolgordijn goed ontvangen, maar zat een veeg op. Prima service, binnen een week een ander ontvangen. Enorm blij mee, top!
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com