9 /10

checkbox99% beveelt Raamdecoratie.com aan!

Kwaliteit

Hein Wilms

Wij zijn via familie aan jullie gekomen. Wij hebben een afspraak gemaakt voor het inmeten. Alles verliep keurig volgens afspraak. De medewerker die kwam inmeten was erg vriendelijk en behulpzaam. We kregen keurig een offerte toegestuurd met alle gegevens erin. Deze was erg duidelijk. Hierna besloten wij om alles te bestellen. Wij maakten direct een afspraak om ze ook te laten hangen door jullie service. Op 4 februari kwam Tomas alles monteren. Een erg vriendelijke medewerker. Hij heeft keurig netjes gewerkt en tips gegeven. Ook ruimde hij alles keurig netjes op. Al met al zijn wij super tevreden met het eindresultaat en jullie service. Wij zullen jullie ook zeker aanbevelen bij bekenden van ons.

Joren Kuil

Heb via de website een plisségordijn besteld. Na levering heb ik hem makkelijk zelf kunnen monteren. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Nessy Perquin

Ik had eerst voor mijn voorraam jaloezieen besteld, simpel en snel via de site. Deze zijn echt super mooi dat ik hierover veel vraag en complimenten kreeg. Onlangs ook de jaloezieen voor achterraam besteld en wederom zeer tevreden en een mooi elegante uitstraling. De service van het bedrijf heel prettig en belangrijk mail/bel en je krijgt meteen contact en antwoord op je vraag. Een zeer tevreden klant.

Sanne van Veen

Helemaal geweldig

Evelien de Marie

SterSterSterLege sterLege ster

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, kwaliteit van het product valt tegen

Christelle Forrier

Binnen de termijn geleverd, uitstekende kwaliteit!

Jeanette Mol

Wij hebben 2x gebruik gemaakt van de inmeetservice aan huis. Keurig! Ook de montage niks op aan te merken. Vriendelijke, nette monteur. Alles zit al in de winkelmand, bestellen was zeer eenvoudig.

Carolien H.

Prima!

Marja OUWERKERK HEMERIK

goede sevice

Noudy Reessink

Goede producten

Bjorn Jansen

Goede kwaliteit producten. Levering is wel even wachten maar dat is duidelijk vooraf weergegeven.

Dimitry Gonzalez

verduisterende gordijnen volgens verwachting

Agatha Beens

Goede kwaliteit/prijs verhouding!

Mariana Nabil

Heel goed

Sem

Snel geleverd

Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 september 2014

Raamdecoratie.com

Raamdecoratie.com - Samen maken wij van jouw huis een thuis Wij leveren zowel 'op maat' als 'kant en klare' raamdecoratie producten. Ons assortiment bestaat uit vele maten, stoffen en materialen. Ons team van professionals is je graag van dienst!

De Bleek 9

Helemaal geweldig

Evelien de Marie

SterSterSterLege sterLege ster

Christelle Forrier

Binnen de termijn geleverd, uitstekende kwaliteit!

Jeanette Mol

Carolien H.