Fam Sobat
- Opvallende sterke punten:
- Duidelijkheid en service
Makkelijk en snel
Makkelijk, snel en precies zoals ik het heb verwacht.
Heel erg tevreden en super service
Rotzooi.met monteren moet je het velux dakraam al kapot maken.dus je kan al geen ander rolgordijn meer plaatsen later.doek wilde de eerste keer al niet naar beneden schuiven en doek ging al niet in de rails aan 1 kant.gewoon gemonteerd als aangegeven.
Fijne duidelijke service
Scheve produkten
Goede response op vragen
Keurig.
Veel keuze in plissee gordijnen, snelle reacties, snel de juiste maten gemeten door vakundige man, snelle bezorging.
Heel tevreden over de app om de lamellen te bestellen. Eerst wel langer dan een week moeten wachten op de stalen ipv de beloofde 2 dagen. Met de levering ook wat problemen gekend. De levering liet op zich wachten nadat ik mail had gekregen dat pakket was vertrokken. Na wat over en weer gemail met Raamdecoratie en de leverancier bleek het pakket te zijn aangeboden zonder op voorhand te verwittigen (mijn email was door Raamdecoratie niet doorgegeven aan de leverancier). Er was niemand thuis en er werd ook niet verwittigd dat ze waren langs geweest. Toen een week later, na een telefoontje naar de leverancier duidelijk werd waar het was misgelopen, werd het pakket de volgende dag geleverd.
Raamhor easy, niet zo easy. De hor is makkelijk op maat te maken, maar de bevestiging is ruk. De scharnieren kun je volgens de handleiding in het frame schroeven. Een aluminium frame met normale schroefjes, dat werkt niet. En het ‘sluit’ meganisme past niet in het frame. Ik moet andere spullen aanschaffen om het zelf werkend te krijgen. Het lijkt allemaal heel handig maar in de praktijk kun je beter zelf een Raamhor maken en de spullen apart aanschaffen.
snel geleverfd en de prijs is goed
B&B De Heide
Inmeten. Levering en montage door Remco is naar volle tevredeheid afgehandeld. Prima dus.
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com
De Bleek 9
7468 DK Enter
Makkelijk en snel
Makkelijk, snel en precies zoals ik het heb verwacht.
Heel erg tevreden en super service
Fijne duidelijke service