Lalita
Titel: Waardeloze kwaliteit plakjaloezieën en klantenservice reageert niet meer (Geen geld terug bij defect product) Voor ruim €600,- aan maatwerk plakjaloezieën besteld. Het product is echter simpelweg ondeugdelijk ontworpen: de jaloezieën zijn te zwaar voor de meegeleverde plakstrips en vallen er binnen een paar uur (ca. 10 uur) spontaan af. Zelfs met extra professionele tape en montagelijm zakken ze door hun eigen gewicht naar beneden. Bij melding bij de klantenservice wordt een geld-terug-oplossing geweigerd. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een product dat niet functioneert, proberen ze je af te schepen met het uitzoeken van een ander product. Nadat ik formeel bezwaar heb gemaakt op basis van non-conformiteit (het recht op een deugdelijk product) en de ontbinding van de gehele koop heb geëist, laat het bedrijf helemaal niets meer van zich horen. Zeer slechte service en een zware aankoop misleiding. Ik eis nog steeds de volledige annulering van de order en terugbetaling van mijn aankoopbedrag.
- Product of service:
- Jaloezieën