9 /10

checkbox95% beveelt Raamdecoratie.com aan!

Kwaliteit

christine heylen

uiterst tevreden van onze rolgordijnen, perfect op maat en makkelijk te bestellen en nog eens snel gelevert

Duidelijke website!

Prima product !

goede kwaliteit

Dorien Evenga

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helaas geen goede ervaring. Het plisségordijn heeft een duidelijke oranje/gele gloed en ziet er totaal anders uit dan op de website en kleurstalen. Bij een klacht hierover wordt slechts 15% korting aangeboden in plaats van een oplossing. Erg jammer

Opvallende sterke punten:
Eerder bestelling van verduisterend gordijn was uitstekend.

Antwoord Raamdecoratie.com

Beste Dorien, Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat de kleur van het plisségordijn niet aan uw verwachting voldoet, zeker omdat u eerder zo tevreden was over uw verduisterende plisségordijn. We begrijpen dat het verschil in uitstraling tussen een lichtdoorlatende en verduisterende stof in de praktijk teleurstellend kan zijn. Zoals ook in ons contact met u is toegelicht, kan de lichtinval bij een lichtdoorlatende stof de kleurbeleving sterk beïnvloeden. We hebben uw klacht en de meegestuurde foto's zorgvuldig beoordeeld en uitgelegd waarom het product binnen de geldende productietoleranties valt. We begrijpen tegelijkertijd dat dit voor u niet het gewenste resultaat oplevert. Daarom hebben we u, ondanks dat het om een maatwerkproduct gaat dat volgens specificatie is geproduceerd, een tegemoetkoming van 15% aangeboden op een nieuwe bestelling. We vinden het jammer dat u onze klantvriendelijkheid desondanks met een 1 beoordeelt. We hopen dat onze toelichting meer inzicht geeft in de reden van het kleurverschil en dat we u met de aangeboden tegemoetkoming alsnog kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Raamdecoratie.com

Alex Kleinhuis

Waardeloos

Antwoord Raamdecoratie.com

Beste Alex, Jammer om te lezen dat u onze dienstverlening als “waardeloos” heeft ervaren. We nemen uw feedback uiteraard serieus en willen graag begrijpen wat er precies is misgegaan. Op basis van uw review kunnen we helaas niet opmaken waar uw onvrede vandaan komt. Daarnaast kunnen we op basis van de gegevens bij deze review geen contactmoment met onze klantenservice terugvinden. We komen daarom graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Raamdecoratie.com

Fiona van Alphen

Ik kan nog niet zo veel zeggen want m’n gordijnen zijn nog niet gemonteerd

Prijs!

Antwoord Raamdecoratie.com

Hartelijk dank voor uw review, Fiona! 😊 U heeft gelijk dat u op dit moment nog niet veel kunt zeggen over de kwaliteit, omdat uw raamdecoratie nog gemonteerd moet worden. Uw montage staat gepland voor 4 september en we hopen natuurlijk dat u daarna net zo tevreden bent over het eindresultaat als over de prijs, het bestelgemak en onze klantvriendelijkheid. We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie! Mocht u na de montage tevreden zijn, dan zouden we het natuurlijk erg waarderen als u uw review nog eens wilt aanpassen en uw ervaring met de montage en het eindresultaat met ons wilt delen. Met vriendelijke groet, Team Raamdecoratie.com

Walter Punt

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit

Loveren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voordat ik hier bestelde, heb ik de negatieve reviews helaas niet serieus genoeg genomen omdat het gemiddelde cijfer redelijk leek. Dat was een grote fout. ​Toen de spullen binnenkwamen schrok ik meteen van de kwaliteit: de onderkant van het plisségordijn is van goedkoop plastic en het materiaal voelt aan als papier. Ik heb bewust gekozen voor een verduisterend plisségordijn voor de slaapkamer omdat er een lantaarnpaal recht voor mijn raam schijnt. Om er zeker van te zijn dat alles zou passen, heb ik gebruikgemaakt van hun inmeetgarantie. Hun inmeter (Christiaan) is netjes langsgeweest om te meten. ​Toch is het plisségordijn van 263 cm hoog geleverd als 259 cm — 4 cm te kort dus! Hierdoor komt het gordijn niet tot de grond en schijnt het licht van de lantaarnpaal er aan de onderkant gewoon onderdoor. Het verduisterende effect is hiermee volledig weg. ​Vervolgens begint het drama met de klantenservice (inmiddels al meer dan een maand bezig): ​Foto's met meetlint opgestuurd, waarna hun 'oplossing' was dat ik het gordijn 2 tot 3 weken kwijt zou zijn voor reparatie. Zij dachten dat het koord te kort was, maar het koord is lang genoeg; de stof zelf is simpelweg te kort geproduceerd. Een te korte stof kun je niet 'repareren'. ​Afspraken worden niet nagekomen: Ik bel inmiddels elke week. Een mannelijke collega zegde mij telefonisch toe dat er kosteloos een nieuw plisségordijn gestuurd zou worden. Vervolgens hoor je niks meer en wordt er niks geleverd. ​Klantenservice schuift alles af: Vandaag weer gebeld, weer een andere medewerker aan de lijn, en wéér het standaard antwoord: "We moeten het navragen bij de productieafdeling." Je wordt constant aan het lijntje gehouden. ​Trage communicatie: Op e-mails wordt extreem traag of simpelweg niet gereageerd. ​Ik heb bewust een maand gewacht met het schrijven van deze review omdat ik ze de kans wilde geven dit netjes op te lossen. Mijn geduld is nu echt op. Koop hier niet! Betaal liever iets meer en bestel bij een professionele partij (zoals Veneta, waar ik in het verleden wél goede ervaringen en kwaliteit van heb gehad). Hier is het weggegooid geld en een hoop frustratie. Tickernummer is 1208850

Antwoord Raamdecoratie.com

Beste heer/mevrouw, Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u inmiddels zo lang bezig bent met het oplossen van uw klacht en dat u daarbij meerdere keren verschillende informatie heeft gekregen. Dat is niet de service en duidelijkheid die u van ons mag verwachten. In dit geval gaat het om een plisségordijn dat volgens uw meting 3 à 4 cm korter is geleverd dan de door onze adviseur ingemeten en bestelde hoogte van 263 cm. Daarnaast heeft u een probleem gemeld met het bedieningskoord. Omdat het om een bestelling met onze maatgarantie en inmeting gaat, hebben we deze klacht uiteraard in behandeling genomen en voorgelegd aan onze productie. Wat we vooral betreuren, is het verloop van het contact daarna. Uit onze correspondentie blijkt dat u meerdere keren zelf contact heeft moeten opnemen en dat er onduidelijkheid is ontstaan over de vraag of het product gerepareerd of vervangen zou worden. Ook begrijpen we dat het bijzonder frustrerend is wanneer een telefonisch gemaakte afspraak vervolgens niet duidelijk schriftelijk wordt bevestigd of opgevolgd. Daar hadden we veel beter in moeten communiceren. We begrijpen daarnaast uw punt dat het hier niet alleen om een technisch probleem gaat. Juist omdat u voor een verduisterend plisségordijn voor de slaapkamer heeft gekozen vanwege de lantaarnpaal voor uw raam, heeft een tekort van enkele centimeters direct gevolgen voor het gebruik van het product. We willen benadrukken dat we uw klacht niet als opgelost beschouwen zolang er geen passende oplossing voor u is. Op dit moment loopt er nog overleg met onze productie over de juiste wijze van herstel of vervanging. We begrijpen dat u vooral behoefte heeft aan duidelijkheid en niet opnieuw aan een afwachtend antwoord. Het spijt ons dat het proces tot nu toe zo is verlopen. Zowel de communicatie als de ontstane onduidelijkheid over de oplossing hadden beter gemoeten. We nemen uw feedback dan ook serieus en gebruiken deze intern om dit soort situaties beter op te volgen. We hopen uiteraard dat we de situatie alsnog naar tevredenheid voor u kunnen oplossen en daarmee het vertrouwen dat u bij uw bestelling in ons had, gedeeltelijk kunnen herstellen. Vriendelijke groet, Team - Raamdecoratie.com

Familie Otto

Mijn gordijnen nog niet binnen , maar alle medewerking om het op te lossen

Opvallende sterke punten:
Nadat er bij ons een totaal verkeerd pakket bezorgd was door dpd, zijn wij met al jullie hulp, dat houdt in over en weer bellen met de dpd en de andere gedupeerde partij . Blijkt dat dpd op een verkeerde doos onze barcode geplakt had, uiteindelijk zij we zover gekomen dat er nieuwe gordijnen geleverd gaan worden. Het is niet eens jullie fout naar wat hebben jullie ons geholpen . Onze dank is groot. Wij hopen binnen een paar weken onze gordijnen te hebben hangen

M Wijnhoven.

Mooi dakraam rolgordijn. Makkelijk te bestellen en goed en netjes afgeleverd. De monteer beschrijving mag iets meer uitgebreid zijn. Verder alles prima!!!!!!😃

Opvallende sterke punten:
Betaalbare prijs voor het rolgordijn.

Lisa Nijenhuis

Hele fijne meetservice aan huis. Goed advies gekregen. Daarna via een link de gewenste bekleding op maat in de winkelwagen gekregen om zelf te bestellen. Super handig!

Vakkundige meetservice

Anniek van Gemert

Duidelijke omschrijving voor opmeten, makkelijk kleurstalen te bestellen die daadwerkelijk overeen komen met het echte product. De instructie om op te hangen was even puzzelen maar na het eenmaal door te hebben was het goed te doen!

Opvallende sterke punten:
Makkelijk contact op te nemen met de klantenservice, heel vriendelijk en behulpzaam.

Johan Brion

super

Opvallende sterke punten:
Je stelt je raamdecoratie samen, indien je twijfelt stuur je een mailtje en daags nadien krijg je antwoord en kan je verder met je bestelling, TOP!

Pieter Visser

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 september 2014

Raamdecoratie.com

Raamdecoratie.com - Samen maken wij van jouw huis een thuis Wij leveren zowel 'op maat' als 'kant en klare' raamdecoratie producten. Ons assortiment bestaat uit vele maten, stoffen en materialen. Ons team van professionals is je graag van dienst!

De Bleek 9

goede kwaliteit

Dorien Evenga

SterSterLege sterLege sterLege ster

Opvallende sterke punten:
Eerder bestelling van verduisterend gordijn was uitstekend.

Alex Kleinhuis

Familie Otto

Mijn gordijnen nog niet binnen , maar alle medewerking om het op te lossen

M Wijnhoven.

Opvallende sterke punten:
Betaalbare prijs voor het rolgordijn.

Lisa Nijenhuis

Vakkundige meetservice