9 /10

checkbox95% beveelt Raamdecoratie.com aan!

Kwaliteit

Jeannie Bouwmans

Jaloezieen rustiek besteld. Ook voor ons kiep kantel ramen. Hiervoor zijn speciale klemmen zonder boren. Er zat geen beschrijving bij hoe te bevestigen. Echter na een telefoontje kregen we foto's en een beschrijving hoe dit moest. Normaliter hangt hun monteur deze maar is heel goed zelf te doen. Topservice!!

Meedenkend

Dheeraj Panday

Prima ervaring

Prima prijs/kwaliteit

Anissa Touzani

Keurig op tijd geleverd en correct

veli

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

duo rolgordijn besteld nog steeds niet binnengekomen jullie kunnen beter stoppen met ups mijn pakket was eerst in hoofdorp en nu in eindhoven lekker bezig

M Hoogerwaard

Vriendelijke jonge man,die op kwam meten,duidelijke uitleg,hoop dat de montage niette lang op zich laat wachten.

Snelle levering na opmeten

richard

Plezier om te installeren

Opvallende sterke punten:
Op tijd geleverd, produkt is van zeer goede kwaliteit en na enig gepuzzel met veel plezier opgehangen. 8 ramen maar toch snel klaar en met mooi resultaat. Ik zou wel aanraden om kleur op te vragen om even te vergelijken, maar als het een tintje lichter is zou ik toch niet overwegen naar concurrentie te gaan. Gewoon bestellen..

Anja van Ballegooijen

Super blij met mijn gordijnen🥰

Prijs/kwaliteit top

Marnix Romp

Eenvoudig te bestellen en keurig geleverd.

Eenvoud bestelproces.

Michael Farkas

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Product is goed , dienst na verkoop trekt op niets

Opvallende sterke punten:
Product is goed en werkt prima.

Steve S

Prijs/kwaliteit ga je nergens beter vinden. Goede communicatie en uitstekende dienst na verkoop. Absolute aanrader!

Opvallende sterke punten:
Zeer goede dienst na verkoop/klantenservice.

Daisy Blankestijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Snel te bestellen, iets minder snelle levering, slechte service. Met klachten en beroep op de meetverzekering doen gaan ze zeer slecht om. Ik wacht al 3 weken op een oplossing.

Het bestellen gaat makkelijk

Steve Polfliet

Beste het is de 2de maal dat ik mijn raamdecoratie bestel en het is dik in orde goede bevestigingsmateriaal en kwaliteit als ik mijn keuken verbouw 100% dat er terug een bestelling geplaatst word mvg een super tevreden klant

Alles is naar de verwachtingen

Benoit Vandevoorde

Goeie dienst na verkoop

Opvallende sterke punten:
Ik was de mist ingegaan met de opmeting van de hoogte van twee rolgordijnen. De dienst na verkoop heeft me netjes een voorstel gedaan voor nieuwe langere zijgeleiders en heeft op eigen initiatief nagekeken of er voldoende stof op de rol zat. Netjes!

Willemijn van der Lee

Heel fijne ervaring!

Opvallende sterke punten:
Fijne communicatie, goede opmetingen, transparante opvolgingen, kwaliteitsvolle gordijnen en vriendelijk geholpen!

Vd Sterren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bij de verduisterende gordijnen, de hele stiknaat is de belichting er door te zien. Aangegeven maar vervolgens kreeg ik als reactie 'dat dat bij het stof hoort'. Niet tevreden. Verduisterende gordijnen zijn dus niet verduisterend..

Opvallende sterke punten:
Levering kwam ook 3 weken later dan gepland..

Antwoord Raamdecoratie.com

Beste Winnie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw nieuwe gordijnen, zeker omdat u eerder wel positieve ervaringen met ons heeft gehad. Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de verduisterende gordijnen niet aan uw verwachtingen voldoen. Naar aanleiding van uw melding hebben wij uw klacht samen met de door u aangeleverde foto's beoordeeld en voorgelegd aan onze productieafdeling. Hieruit is gebleken dat de zichtbare stiknaden een eigenschap zijn van deze specifieke verduisterende stof. Door de dichte structuur van het materiaal kunnen de stikgaatjes bij invallend licht zichtbaar zijn. Hoewel dit binnen de kwaliteitseisen van de stof valt, begrijpen wij goed dat dit voor u als storend wordt ervaren. Daarnaast vinden wij het vervelend dat de levering langer heeft geduurd dan oorspronkelijk aangegeven. Onze excuses voor zowel de vertraging als het feit dat het eindresultaat niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij waarderen uw feedback enorm, omdat deze ons helpt om onze producten en dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Raamdecoratie.com

Geantwoord op

Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 september 2014

Raamdecoratie.com

Raamdecoratie.com - Samen maken wij van jouw huis een thuis Wij leveren zowel 'op maat' als 'kant en klare' raamdecoratie producten. Ons assortiment bestaat uit vele maten, stoffen en materialen. Ons team van professionals is je graag van dienst!

De Bleek 9

Anja van Ballegooijen

Super blij met mijn gordijnen🥰

Prijs/kwaliteit top

Marnix Romp

Eenvoudig te bestellen en keurig geleverd.

Eenvoud bestelproces.

Michael Farkas

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Product is goed , dienst na verkoop trekt op niets

Opvallende sterke punten:
Product is goed en werkt prima.

Steve S

Opvallende sterke punten:
Zeer goede dienst na verkoop/klantenservice.

Daisy Blankestijn

Heel fijne ervaring!

Vd Sterren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Opvallende sterke punten:
Levering kwam ook 3 weken later dan gepland..

Antwoord Raamdecoratie.com

Geantwoord op