frank
- Opvallende sterke punten:
- Kapot gordijn teruggestuurd voor reparatie. na veel telefoontjes en mailtjes nogsteeds geen gordijn terug. alsof ze hem kwijt zijn en niet willen toegeven.
Helemaal prima
Lekker simpel, zelf opmeten, bestellen en je krijgt een 100% passend gordijn
Makkelijk, geen problemen
Alles klopt, kleur, kwaliteit en maatvoering
Slechte ervaring eerste levering weef fout in de gordijnen tweede levering weer op de zelfde hoogte Weef fout weer gebeld Geen goede controle ( of helemaal niet ) Weer gebeld in week 52 komen de nieuwe gordijnen Week 3 weer gebeld twee dagen erna bericht gehad levering duurt te lang Waarom de klant niet bellen er zit vertraging in de levering ( helemaal niets ) Na vier keer een bezoek aan de winkel eindelijks geld terug Zo ga je niet met klanten om ! Eén keer nooit weer
duidelijk en handig
Zeer tevreden. Mooie raamdecoratie en goede service
Van begin tot eind geweldig. De vriendelijkheid, de deskundigheid en het enthousiasme dat het personeel heeft geeft vertrouwen.
Uitstekende eerste ervaring bij de aankoop van een plisségordijn
Geweldige service
Een kleine defect aan een gordijn werd meteen gecompenseerd. De klantendienst toont een grote betrokkenheid, de service-na-verkoop durf ik ronduit knap te noemen!
Een afspraak is zo gemaakt, binnen een week kwam er iemand voor informatie en inmeten van de plisse gordijnen. De gordijnen werden binnen 3 weken geleverd netjes verpakt met duidelijk stickertje met maat . Je kan er voor kiezen om ze te laten monteren maar als je handig bent kan je dit zelf ook dat hebben wij ook gedaan. Wij zijn zeer tevreden over het product van raamdecoratie en bevelen anderen dit zeker aan.
Heel blij met het resultaat.
Hele fijne, goede ervaringen. Al vaker besteld en heel fijn om stalen te bestellen voor de kleur. Deze kwamen ook snel binnen!
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
duidelijk en handig
Zeer tevreden. Mooie raamdecoratie en goede service
Uitstekende eerste ervaring bij de aankoop van een plisségordijn
Geweldige service
Heel blij met het resultaat.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com