Robert-Jan
Zeer misleidende productweergave en ronduit slechte afhandeling! Wij hebben het hele huis voorzien van 26 plisségordijnen. Vooraf zijn we keurig langs geweest in de showroom, hebben stalen meegekregen en alles zorgvuldig uitgezocht. Op website en in de showroom leek alles prima geregeld. Maar wat er uiteindelijk geleverd is, wijkt volledig af van wat je op basis van de website mag verwachten. Wij hebben gekozen voor Plisségordijn op maat Home honingraat lichtdoorlatend Full Color – Pearl White, de witste variant uit die serie. Op de productpagina wordt in meerdere renders duidelijk gesuggereerd dat de stof, wanneer deze wordt opgetrokken en lagen op elkaar komen, van wit naar grijs/bruin verloopt. Precies dát beeld gaf voor ons de doorslag. In de praktijk blijkt echter iets totaal anders: wanneer de gordijnen zijn opgetrokken, ontstaat een geel/oranje blok van samengeperste stof. Exact hetzelfde effect dat bij andere producten op de site wél correct wordt weergegeven en waar we nooit voor hadden gekozen als deze bij ons product waren getoond. Waarom daar wel eerlijke beelden, en bij ons product niet? Met de kleine stalen uit de showroom is dit effect op geen enkele manier te beoordelen. Je kunt met een staal van een paar centimeter nooit zien hoe tientallen lagen stof samen een compleet andere kleurbeleving geven. Juist daarom zijn websitebeelden cruciaal, en juist die blijken hier misleidend, inconsistent en over de producten heen een rommeltje te zijn. Toen we Raamdecoratie hierop wezen: - werd geen enkele verantwoordelijkheid genomen; - en werd gedaan alsof dit “normaal” is. Dat voelt niet alleen onprofessioneel, maar ronduit kwalijk. “Oplossing”? Een schoffering! Na dit alles kregen wij als “tegemoetkoming” een aanbod van 2% (!!!) korting op een volgende bestelling. Bij een bestelling van €6.000. Voor een fout die volledig bij hen ligt. Dat is geen service, dat is waanzin. Ter vergelijking, hoe het ook kan bij VENETA: Wij hebben in het verleden bij Veneta besteld. Dáár werd klanttevredenheid serieus genomen. Dáár geldt daadwerkelijk een tevredenheidsgarantie, wordt meegedacht en verantwoordelijkheid genomen als verwachtingen niet worden waargemaakt. Daar kloppen de beelden op de website wel. Het verschil in houding en service is schrijnend. Hadden we er maar weer voor gekozen... Conclusie: Raamdecoratie.com presenteert producten met rommelige, niet-representatieve renders, erkent fouten niet, handelt inconsequent en laat klanten met een duur probleem zitten. Absoluut geen partij die wij nogmaals zouden vertrouwen.
- Opvallende sterke punten:
- Zijn er niet