ronny
ikzou het zeker aanbevelen
steeds gekoeld prikwater zonder aansleuren, top!
ten eerste mee met de tijd twee zeer gemakkelijk voor plat en spuitwater
Snel kokend water hebben. Geen snelkoker meer op het eiland
Maintenance of the machine is not clear
zeer handig voor snel een koude of warme dorstlesser te bereiden
Snel kokend water, geen extra waterkoker meer nodig. Net de hoeveelheid die je wenst. Bijkomend is het design van de kraan subtiel maar zeer mooi.
Mijn ervaring met de Quooker & CUBE: Nooit meer anders? Toen wij onze keuken verbouwden, stond één ding vast: er moest een Quooker komen. En omdat we gek zijn op bruiswater, kozen we voor de upgrade met de CUBE. Nu we de kraan een tijdje intensief gebruiken, kan ik wel zeggen: onze keukenroutine is compleet veranderd. Maar is het de enorme investering nou echt waard? Waarom ik niet meer zonder kan Het grootste pluspunt is puur comfort. Onze waterkoker staat inmiddels in de kringloopwinkel. Geen wachttijd meer voor een kop thee of een pan pasta; je drukt op de knop en er is direct kokend water. Maar de échte gamechanger voor ons is de CUBE. Wij dronken altijd veel bruiswater uit flessen. Nu tappen we dat ijskoude, gefilterde water met bubbels gewoon direct uit de kraan. Het smaakt heerlijk fris en het scheelt een hoop gesleep met zware flessen uit de supermarkt. Plus: onze plastic afvalberg is in één klap verdwenen. Ook over de veiligheid ben ik erg te spreken. Dankzij de druk-draaiknop kunnen de kinderen de kokendwaterstraal nooit per ongeluk aanzetten. De nadelen die je vooraf moet weten Eerlijk is eerlijk, er zijn ook minpunten. De aanschafprijs doet even pijn in je portemonnee. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je keukenkastje direct vol staat. Zowel het kokendwaterreservoir als de CUBE nemen flink wat ruimte in beslag onder de gootsteen. Ook ben je er na de installatie nog niet. Het systeem verbruikt continu een klein beetje stand-by stroom om het water warm te houden. En zodra de CO₂-cilinder leeg is (na zo'n 60 liter bruiswater), moet je deze omwisselen voor een nieuwe. Ook het waterfilter moet je ieder jaar even vervangen. Mijn conclusie Ja, een Quooker met CUBE is een flinke luxe. Maar als je het budget en de kastruimte hebt, is het wat mij betreft elke cent waard. Het gemak van direct kokend én bruisend water went gevaarlijk snel. Ik zou absoluut niet meer terug willen!
geen idee
Handig en je hebt veel meer ruimte op je aanrecht
Quooker is de max
Bruiswater heel gemakkelijk
tijdsbesparend
Een van de beste aankopen van de nieuwe keuken
veel tijdwinst
Quooker Belgium verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Quooker Belgium heeft de volgende resultaten bereikt:
ikzou het zeker aanbevelen
steeds gekoeld prikwater zonder aansleuren, top!
ten eerste mee met de tijd twee zeer gemakkelijk voor plat en spuitwater
Snel kokend water hebben. Geen snelkoker meer op het eiland