9.2 /10

checkbox99% beveelt QUIZzzIT aan!

aswatson

SterSterSterSterLege ster

Heel erg prettig. zowel het contact vooraf als tijdens de uitreiking en achteraf

Guido en Euthalia

Erg leuke avond gehad met de pubquiz van Quizzzit! Van te voren duidelijke informatie en fijn overleg over wat we precies wilde. OK snel een reactie als we een vraag stelde via de mail. De avond zelf was een groot succes. De quizmaster deed het erg leuk en maakte de teams erg enthousiast door haar professionele manier van presenteren. Alles zag er sowieso professioneel uit met de audiovisuele spullen en de draadloze digitale stemkaarten. We kregen na de quiz erg leuke en enthousiaste reacties van de aanwezigen. Dus zeer zeker een aanrader!

E.C.K. / Brio Group

Leuke Nieuwjaarsquiz achter de rug voor onze bedrijven E.C.K. & Brio Group. De quizmaster was enthousiast, grappig en professioneel. De interactie met het publiek zat goed: niet te veel en niet te weinig. Op voorhand hebben we duidelijke instructies gekregen van de organisatie om alles de avond zelf zo vlot mogelijk te laten verlopen. De vragen waren leuk en toegankelijk, er zat tempo in de quiz zodat het nooit saai kon worden. We hebben nadien veel positieve reacties ontvangen van alle collega's. Voor herhaling vatbaar.

MBS Groep

SterSterSterSterLege ster

We (MBS Groep) hebben een positieve ervaring met Quizzzit. Wij vonden het prettig dat we bij jullie de techniek en presentatie e.d. af konden nemen voor de pubquiz. De stemkastjes werkte perfect en tussendoor werd er steeds een tussenstand getoond, wat het ook leuk maakte voor de deelnemers om te zien hoeveel punten ze inmiddels gescoord hebben. Ook de presentatie was mooi vormgegeven.

Blinqlab

SterSterSterSterLege ster

Super leuke middag met spel gehad.

M. Willekes

Ondanks gehussel met de teams, omdat er een paar afwezig waren, wat goed is opgelost, was het erg geslaagd. Cherryl was interactief en ze deed het super leuk en Alex was een zeer allerte en leuke technicus waardoor alles goed verliep. Er is veel gelachen, en iedereen was erg enthousiast.

Dare To Dream

Zeer goede ervaring

Rijkswaterstaat

Leuk opgezet, ook online een gezellige sfeer gecreëerd!

Het Houtse Meer

Quizzzit organiseerde voor ons de pubquiz. Het is niet zomaar een normale quiz. Iedereen werd super enthousiast door de verschillende spellen die er in de quiz zitten verwerkt! De presentator doet het heel leuk en loopt gezellig door het publiek heen. Echt een aanrader!

Paul van Bladel, Achmea

Super energieke quiz, sfeer kwam er helemaal in, zit professioneel in elkaar

we+ Benelux

SterSterSterSterLege ster

Een hele leuke activiteit, zelfs voor getrainde IT'ers :-)

Gerwin van Hussel / Supportersvereniging Sparta Nijkerk

Geweldig gezellige Pubquiz gehad met presentator Dirk-Jan in topvorm! Supportersvereniging vv Sparta Nijkerk

BAM IP Zuid

Leuk en zorgde voor de onderlinge verbinding tussen de medewerkers

TenneT

De quiz zelf was een enorm succes! Leuke interactieve vragen met vooral veel ruimte voor gelach. Het is goed ontvangen en zeker voor herhaling vatbaar. Ook vooraf was er goed contact met Maurice.

NMi Group

Wat een vriendelijke en professionele mensen! We hebben een fantastische avond gehad, vol gelach en gezelligheid. De tijd vloog voorbij dankzij de geweldige sfeer. Absoluut voor herhaling vatbaar!

QUIZzzIT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

QUIZzzIT heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 11 maart 2020

QUIZzzIT

De wens om iedereen uniek quiz-entertainment te bieden zit bij ons diep. Als we Excitement & Fun beloven dan moeten we dat natuurlijk ook leveren. Of het nu gaat om een gezellig café, een familiefeest of een groot zakelijk evenement, Quizzzit wil graag de quiz organiseren die daar het beste bij past.

aswatson

Guido en Euthalia

E.C.K. / Brio Group

MBS Groep

Blinqlab

SterSterSterSterLege ster

Super leuke middag met spel gehad.

M. Willekes

Dare To Dream

Zeer goede ervaring

Rijkswaterstaat

Leuk opgezet, ook online een gezellige sfeer gecreëerd!

Het Houtse Meer

Paul van Bladel, Achmea

Super energieke quiz, sfeer kwam er helemaal in, zit professioneel in elkaar

we+ Benelux

SterSterSterSterLege ster

Een hele leuke activiteit, zelfs voor getrainde IT'ers :-)

Gerwin van Hussel / Supportersvereniging Sparta Nijkerk

BAM IP Zuid