anonymous
97% beveelt QNIQ - Maatwerk horren aan!
Contact was erg prettig en een nette levering.
Precies op maat en volgens specificaties geleverd.
Alles prima in orde. Al mag de levering wel wat sneller. 3 weken vind ik wel wat te traag. 2e keer ook weer 3 weken wachten.
Wij zijn uitstekend geholpen en dik tevreden met de hor.
Makkelijk..snel..goede kwaliteit
zeer goed ,duidelijke informatie
Uitstekende hor, perfect maatwerk.
Helemaal toppy, je krijgt precies wat je besteld hebt
Nette rolhor, sluit alleen boven niet mooi aan op het kozijn, wat we ook proberen. Kan naar ons inzien verholpen worden door iets dikkere borstels te gebruiken. Wel simpel in elkaar te zetten, mooie zwarte kleur.
Website goed, informatievoorziening in de winkel zeer slecht, levering goed.
Een hor besteld voor dubbele balkondeur. Zelf de maat genomen aan de hand van de instructies en in de bijpassende kleur besteld. Keurig geleverd en aan de hand van de zeer duidelijke instructies geïnstalleerd. Helemaal tevreden. 😊
Met de chat mijn bestelling in orde gemaakt. Had teveel vragen om het alleen via de site te doen. Prima geholpen en besteld. Na enkele weken geleverd. Lichte beschadeging van de verpakking maar artikel in goede staat. Duidelijke beschrijving en eigenlijk makkelijk te installeren. Jammer dat er geen boortje van 3 mm bij zat. Probleempje met vloer geleider. Naar mijn mening iets te kort. Via chat contact gehad. Degene achter de chat was er snel klaar mee. Haal maar los, zit met dubbelzijdige tape geplakt, en verplaats hem maar een paar mm. Geen sprake ervan om een langere te sturen. Jammer. Heb hem wel een goede raad gegeven dat hij bij volgende leveringen de strip iets langer moet laten maken
Website is helder. Bestelling wordt soepel verwerkt en vlot geleverd
Prettige en duidelijke hulp
QNIQ - Maatwerk horren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
QNIQ - Maatwerk horren heeft de volgende resultaten bereikt:
QNIQ - Maatwerk horren
Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer
Contact was erg prettig en een nette levering.
Precies op maat en volgens specificaties geleverd.
Wij zijn uitstekend geholpen en dik tevreden met de hor.
Makkelijk..snel..goede kwaliteit
zeer goed ,duidelijke informatie
Uitstekende hor, perfect maatwerk.
Helemaal toppy, je krijgt precies wat je besteld hebt
Website goed, informatievoorziening in de winkel zeer slecht, levering goed.
Website is helder. Bestelling wordt soepel verwerkt en vlot geleverd
Prettige en duidelijke hulp