HWA Guitjens
100% beveelt Q Care wond- en decubituszorg aan!
100% beveelt Q Care wond- en decubituszorg aan!
Gisteravond gebeld en overleg gehad over een matras met een storing. Vandaag kwam Jacco en heeft het matras nagekeken en daarbij nog advies gegeven over een ander matras omdat het ging over een cliënt die vaak rechtop in bed zit . Wellicht moet er een ander matras komen. Hij komt er volgende week op terug .
vriendelijke medewerkers, goede uitleg, duidelijke antwoorden op vragen
Gezellige en spraakzame dame op de afdeling gekregen. Praatte duidelijk zowel tegen zorgpersoneel als tegen de client waar het matras voor geschikt was.
Lisanne kwam vandaag bij ons in huis gaf vakkundig advies over de matrassen. Is vrolijk en spontaan.
Ze waren snel aanwezig. Mw was vriendelijk en snel klaar het was een succes.
Vandaag bezoek gehad van Lisanne der Nederlanden. Uiterst vriendelijk en kundig personeel, snelle service.
Gisteren is door wondverpleegkundige melding gemaakt voor een cliënt. Vandaag kwam Lisanne persoonlijk langs op de afdeling en heeft vragen gesteld. Ook adviezen gegeven en meteen juiste hulpmiddel ingeschakeld. Uitstekend gedaan!
Lisanne kwam vandaag bij ons in huis en gaf vakkundig advies. Ze is altijd vrolijk en makkelijk benaderbaar.
Goede uitleg gekregen van Lisanne. Leuke meid, weet veel te vertellen. Goede service van haar
Lisanne is een topper. Denkt met je mee en indien nodig ook mee schakelen. Werkt erg fijn. Thanks!
Vandaag is Lisanne der Nederlanden langs gekomen voor een AD-matras. Lisanne is altijd vrolijk, vriendelijk en vakkundig.
Vandaag geholpen door Jacco van der Sluis. Snelle levering en installatie. Goed geholpen en erg vriendelijk!
Lisanne kwam op bezoek voor het juiste matras en zitkussen. Snel geregeld, fijn! Kundige vrouw met humor. Top!
Kundig vriendelijk staan altijd klaar als je advies wil Lisanne komt ook altijd vragen of er wat is of, of we wat nodig hebben
Q Care wond- en decubituszorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Q Care wond- en decubituszorg heeft de volgende resultaten bereikt:
Q Care wond- en decubituszorg
Laarakkerweg 28
5061 JR Oisterwijk
vriendelijke medewerkers, goede uitleg, duidelijke antwoorden op vragen
Ze waren snel aanwezig. Mw was vriendelijk en snel klaar het was een succes.
Q Care wond- en decubituszorg heeft de volgende resultaten bereikt:
Q Care wond- en decubituszorg