Alice vdBeek
- Sterke punten
- Geen
Erg goed
Zeer makkelijke webshop, en snelle levering
De bestelling werd snel en zonder problemen bezorgd. Alles geheel naar wens.
Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering
Bedrijf is prima , bezorgen in de avond is niet goed .
Goed assortiment, snelle levering
Prima bedrijf. Alleen als het verzonden word gaat het mis? Wordt door de pakket bezorger als zijnde een verkeerd adres weer teruggestuurd naar de afzender (pyjama webshop). Echter was het adres wel juist aangegeven. Zo jammer! Ik had de broeken nodig voor mijn ziekenhuis verblijf en moest toen 5 dagen wachten. Ik was inmiddels thuis toen de pyjama broeken geleverd werden.
Mooie producten
fijne webshop volop keuze en niet duur
Prima pyjama’s. Snelle levering
Alles tip top in orde
Slechte ervaring. Ik had maat 52 in pyama besteld. Kreeg vervolgens wel de goede maat in de pyamabroek en maat 60 in het pyama jasje. Daarnaast ook nog verzendkosten moeten betalen om het artikel te retourneren.
Zeer goed. Goede kwaliteit nachtgoed en pasvorm. Vriendelijke servicemedewerker
Pyjama-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pyjama-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Pyjama-webshop.nl
De Hiemen 2
8754 KJ Makkum
Erg goed
Zeer makkelijke webshop, en snelle levering
De bestelling werd snel en zonder problemen bezorgd. Alles geheel naar wens.
Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering
Bedrijf is prima , bezorgen in de avond is niet goed .
Goed assortiment, snelle levering
Mooie producten