Ida Roelandts
- Verbeterpunten of tips
- Niets
- Sterke punten
- Professionaliteit
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super ! Heel snelle en goede levering . Heel fijne collectie ! Bedankt !
Een goede web-side en snelle levering.
Super
' smorgens besteld, ' s avonds in huis
Slecht
Zeer slecht, heb nog steeds niks ontvangen. En hoor ook niets van jullie. Maandag maar weer opnieuw bellen naar de klantenservice
Levering conform website, produkt was een kwaliteitsprodukt, voldeed aan omschrijving op website.
Snelle en correcte levering, retour wordt ook netjes en snel afgewerkt.
Wazig
helemaal goed
Bestellen gaat goed, levering duurde lang
Prima levering
in 1 woord geweldig
snel reactie op bestelling. Jammer, dat er niet meer heren slaaphemden zijn
Pyjama-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pyjama-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Pyjama-webshop.nl
De Hiemen 2
8754 KJ Makkum
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super ! Heel snelle en goede levering . Heel fijne collectie ! Bedankt !
Een goede web-side en snelle levering.
Super
' smorgens besteld, ' s avonds in huis
Slecht
Snelle en correcte levering, retour wordt ook netjes en snel afgewerkt.
Wazig
helemaal goed