Corrie Haalboom
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Snelle levering
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima ,niets op aan te merken.
niet geweldig
Snelle en overzichtelijke levering
Levering bestelling duurt lang
Prettig.snelle levering
Matig. Pyamas duur, geen probleem want ze zouden warm zijn en goede draadcount. Vergelijk met goedkope Hema achtige artikelen vind ik groot en daarom prijs kwaliteit matig. Daarnaast zeer sterke wasmiddel geur. Ik verwacht neutraal.
Moeizaam
prima, goed bedrijfvlot
Top
Heb regelmatig besteld
Positief, elke keer weer correcte afhandeling
goede ervaring
Pyjama-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pyjama-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Pyjama-webshop.nl
De Hiemen 2
8754 KJ Makkum
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima ,niets op aan te merken.
niet geweldig
Snelle en overzichtelijke levering