Bep Braun - van der Linde
Bestellen was eenvoudig. Betalen ook. En de bezorging prima. Artikel voldoet uitstekend.
- Verbeterpunten of tips
- Geen idee
- Sterke punten
- Duidelijke website
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering en ruime keuze
Over t algemeen snelle levering, maar ik had dit keer pech. Mooie pyjama’s en stoffen. Veel keuze.
Goed product geleverd. Mooie ochtendjas.
Fijne pyjama waarbij shirt lang is. Dat mis ik bij de meeste pyjama’s . Zeker met mijn lengte en mt 52 vaan. belang dat die langer zijn dan doorsnee. Vaak moeilijk te koop
Goede communicatie over bestelling, goed telefonisch bereikbaar, behulpzaam
Mooi bedrijf en website
Zeer goed
Pyama-webshop
Uitstekende service
Tot nu toe prima, keurug verpakt, snelle levering
Slechte ervaring 4 mei besteld nu 23 mei nogsteeds niet ontvangen.
Bevalt goed weet welke maat ik moet bestellen
Pyjama-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pyjama-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Pyjama-webshop.nl
De Hiemen 2
8754 KJ Makkum
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering en ruime keuze
Goed product geleverd. Mooie ochtendjas.
Goede communicatie over bestelling, goed telefonisch bereikbaar, behulpzaam
Mooi bedrijf en website
Zeer goed
Pyama-webshop
Uitstekende service
Tot nu toe prima, keurug verpakt, snelle levering
Slechte ervaring 4 mei besteld nu 23 mei nogsteeds niet ontvangen.
Bevalt goed weet welke maat ik moet bestellen
Pyjama-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: