Wilma Brakel
- Sterke punten
- Duidelijke website, product voldoet aan de verwachtingen
- Verbeterpunten of tips
- geen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle verzending van mijn bestelling
Heel goede ervaring met de webshop!
Ontdekt op google
Mooi materiaal
Goed, mooi huispak
Genoeg keuze, en voor elk wat wils
prima levering, snel. goede informatie over de producten
Pyjama-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pyjama-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Pyjama-webshop.nl
De Hiemen 2
8754 KJ Makkum
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle verzending van mijn bestelling
Heel goede ervaring met de webshop!
Ontdekt op google
Slechte service