J. ter Steege
- Product of service:
- Vakkenkast
Prachtig tv meubel
Teleurstellende ervaring met product en klantenservice In november 2023 heb ik bij PUUUR Interiors een eettafel aangeschaft voor €2.765. Tot mijn verbazing kost dezelfde tafel nu €1.524 – bijna de helft van de prijs. Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik enkel een standaardverhaal over “productieprocessen” en “marktontwikkelingen”, maar geen enkele vorm van coulance of tegemoetkoming. Daar komt nog bij dat de tafel verkocht wordt als “eiken”, maar in werkelijkheid een eiken fineer tafel betreft. Voor een premium prijs verwacht je een eerlijk product en transparante communicatie, niet een misleidende omschrijving. Samengevat: mooie uitstraling, maar qua service, eerlijkheid en prijs-kwaliteit erg teleurstellend. Bij PUUUR Interiors hoef je geen klantvriendelijkheid of nazorg te verwachten.
Goede kwaliteit en op tijd geleverd.
Vanuit Puuur is er goed met ons meegedacht en hebben we snel een mooi en kwalitatief tv meubel en paneel gemonteerd gekregen.
Super
Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers, afhandeling thuis door de monteurs perfect zowel in afwerking als vriendelijkheid.
Zeer kwaliteitsvol meubel afgeleverd.
zeer klantvriendelijk en hoge kwaliteit
Puur kwaliteit
Top service en kwalitatief mooie meubelen
Bij PUUUR hebben we een ontzettend toffe wandmeubel gekocht, 7,5 meter lang. De mannen hebben het uitstekend gemonteerd! De muren waren net behangen (nieuwbouw) en ze zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan. De kwaliteit van het meubel is super goed, je ziet en voelt gewoon dat het materiaal dat gebruikt is kwalitatief uitstekend is. Hun service is uitmuntend, er wordt snel gereageerd op vragen en ze leveren snel. Aanrader!
Puur geregeld
De persoonlijke en professionele begeleiding en advies is heel goed. Items die worden gemaakt zijn van hoge kwaliteit en de service is perfect..
Goed advies en de uiteindelijke levering volgens afspraak met deskundige montage.
PUUUR verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PUUUR heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtig tv meubel
Goede kwaliteit en op tijd geleverd.
Super
Zeer kwaliteitsvol meubel afgeleverd.
zeer klantvriendelijk en hoge kwaliteit
Puur kwaliteit