Reviews

9.2 / 10
3038 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Nog steeds gestopt
9.4/10
Raadt u andere rokers Prostop aan?
9.2/10
Vriendelijkheid
9/10
Informatie op de website
8.4/10
Werkzaamheid behandeling
9.2/10
Deskundigheid therapeut
9.2/10
Afspraak maken
8.8/10

3038 Reviews

Ronald

10/10

Super er wordt relaxed met je om gegaan

Sterke punten

klant vriendelijk


de bont

9/10

Geweldig

Sterke punten

goed


henk

10/10

Ik raad het iedere roker aan

Sterke punten

geweldig van een pakje shag naar niks werkte meteen


Prins

8/10

Goede ervaring mee. Je moet wel zelf sterk zijn en een sterke wil hebben. Die hsd ik niet. Was weer begonnen met roken maar ben uiteindelijk zonder hulpmiddelen gestopt. Ik ben nu al 8 jaar rookvrij

Sterke punten

Het helpt. Pijnloos en snel. Werkt meteen.


Hillegom

10/10

Fantastisch, na 1 behandeling een weekje gehad dat ik een sigaretje wilde als beloning voor bv het zemen van de ramen of ander huishoudelijk werk.
Maar ......oh ja ik rook niet meer en na een...
Fantastisch, na 1 behandeling een weekje gehad dat ik een sigaretje wilde als beloning voor bv het zemen van de ramen of ander huishoudelijk werk.
Maar ......oh ja ik rook niet meer en na een week dacht ik er niet eens meer aan.
Voor alle rokers echt een aanrader.
Echt doen.

Sterke punten

Hillegom was toen lekker dichtbij huis


Oemed

10/10

Ik ben heel tevreden en blij dat ik de laser behandeling heb ondergaan. Het heeft een scala van voordelen z.a. gezondheid, financieel, niet stinken naar tabak en nicotine. Je voelt je herboren.

Sterke punten

Ja


Herman van Roosebeek

10/10

Perfecte behandeling en prima resultaat

Sterke punten

Behandeling slaat goed aan


blok klitsie

9/10

Mijn vrouw ik zijn in December 2009 na de laser behandeling meteen gestopt met het roken we hadden toen samen meer dan 89 jaar gerookt het is het is nog steeds een feest voor ons dat we van die... Mijn vrouw ik zijn in December 2009 na de laser behandeling meteen gestopt met het roken we hadden toen samen meer dan 89 jaar gerookt het is het is nog steeds een feest voor ons dat we van die ziekelijke verslaving af zijn maar je moet er wel voor 100 procent achter staan

Sterke punten

het helpt


m van roy

8/10

In een woord prima en makkelijk

Sterke punten

.


Sikkens

10/10

Ben heel blij dat ik dit bedrijf via internet heb ontdekt en nog steeds rookvrij ben

Sterke punten

Goedzo