Reviews

9.1 / 10
2380 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Nog steeds gestopt
9.4/10
Raadt u andere rokers Prostop aan?
9.1/10
Vriendelijkheid
9/10
Informatie op de website
8.3/10
Werkzaamheid behandeling
9.4/10
Deskundigheid therapeut
9.1/10
Afspraak maken
8.8/10

2380 Reviews

Robert B

10/10

De heer Peeters van Prostop uit Schiedam is zelf een roker geweest en weet waar hij het over heeft. Geweldig hoe deze meneer verteld. Ik ben zeer sceptisch geweest maar het werkt fantastisch. Nu 2... De heer Peeters van Prostop uit Schiedam is zelf een roker geweest en weet waar hij het over heeft. Geweldig hoe deze meneer verteld. Ik ben zeer sceptisch geweest maar het werkt fantastisch. Nu 2 weken bezig.

Sterke punten

de therapeut


heijboer

8/10

Zeer tevreden met de behandeling

Sterke punten

goede begeleiding


Frans Hamer

10/10

Fantastisch. Duidelijk en geen gebakken lucht

Sterke punten

n v t


Ferry van Veen

10/10

Ik ben 3,5 week geleden in Schiedam geweest voor een behandeling. 34 jaar gerookt en sinds de behandeling niet meer gerookt. Geen behoefte meer, subliem!


Eugenie lutgerink

10/10

Zeer positief en eerlijk

Sterke punten

Juiste info, juiste toon


Anique van der Meijden

10/10

Al ruim 10 jaar niet meer gerookt!
En ik ben ook bijna 2 jaar ziek geweest,maar dat is dan ook het ontgiften van je lichaam...(dacht wel eens ...ik beter kunnen blijven roken voelde me...
Al ruim 10 jaar niet meer gerookt!
En ik ben ook bijna 2 jaar ziek geweest,maar dat is dan ook het ontgiften van je lichaam...(dacht wel eens ...ik beter kunnen blijven roken voelde me lichaamlijk beter...maar ik ben blij dat ik toch zo eigenwijs ben gebleven!Voel me top fit!!)Ik lag in de stoel en weet nog heel goed..dat hij bezig was van...als ik hier door mee stop met roken,moest ook bijna lachen !!dus ook heel sceptisch was ik..maar ik stond buiten en rookte niet meer 😀

Sterke punten

Ik wil graag weten welke vitamine complex ze me toen ook gaven en of je die nog kan krijgen?
Die waren grandioos 👍


P.m. Verlinden

10/10

Mijn vrouw en ik zijn nu precies 20 jaar van het roken af door 1 behandeling bij prostop na dik 40 jaar te hebben gerookt.
Een aanrader voor iedereen .

Sterke punten

Toen bij een van de eersten dec 1999


Marjanne

10/10

In november 2014 ben ik met hulp van Prostop Schiedam gestopt en tot op heden ben ik nog niet weer opnieuw begonnen.
Het is zo fijn om niet meer de slaaf te zijn van je sigaretje, dat kun je...
In november 2014 ben ik met hulp van Prostop Schiedam gestopt en tot op heden ben ik nog niet weer opnieuw begonnen.
Het is zo fijn om niet meer de slaaf te zijn van je sigaretje, dat kun je je als roker niet voorstellen. Maar ik wil niet anders, alles ruikt beter, ik ben vrij, ben niet meer de paria tussen niet-rokers, scheelt ook een hoop geld. Wel wat dikker geworden, ja helaas, er zijn al weer wat kilo’s af maar nog niet terug op mn oude gewicht, nou jammer dan, ik rook lekker niet meer. Heerlijk. Daarom wil ik alle twijfelaars overhalen om dit zeker een kans te geven. Je hebt je motivatie nodig op de enkele moeilijke momenten, maar die duren maar een paar seconden.


Jeroen

7/10

Vond het praatje er om heen wat ‘commercieel tijdens de behandeling en liep naar buiten met het gevoel dat ik belazerd was. Echter vandaag ruim 10 maanden verder en moet er niet meer aan denken om... Vond het praatje er om heen wat ‘commercieel tijdens de behandeling en liep naar buiten met het gevoel dat ik belazerd was. Echter vandaag ruim 10 maanden verder en moet er niet meer aan denken om nog zo’n ding op te steken. Misschien is het een placebo effect, maar wel een verdomd goeie want ik ben gestopt (2collega’s in dezelfde periode ook op een andere locatie). Top!

Sterke punten

Ik ben gestopt


Jeroen

7/10

Vond het praatje er om heen wat ‘commercieel tijdens de behandeling en liep naar buiten met het gevoel dat ik belazerd was. Echter vandaag ruim 10 maanden verder en moet er niet meer aan denken om... Vond het praatje er om heen wat ‘commercieel tijdens de behandeling en liep naar buiten met het gevoel dat ik belazerd was. Echter vandaag ruim 10 maanden verder en moet er niet meer aan denken om nog zo’n ding op te steken. Misschien is het een placebo effect, maar wel een verdomd goeie want ik ben gestopt (2collega’s in dezelfde periode ook op een andere locatie). Top!

Sterke punten

Ik ben gestopt