9.7 /10

checkbox99% beveelt Prostate Center Europe aan!

Hans Hendericks

Ik kwam via een ervaring deskundige uit een lokaal kranten artikel terecht bij het Prostate center Europe, Vanaf het moment dat ik contact opnam met het PCE had ik het goede gevoel. De coördinator van PCE is Valentina, zij is de drijvende kracht achter het hele proces, ontzettend behulpzaam, vriendelijk en erg betrokken bij jou als patiënt!! Mijn chefarts Dr. med. Andreas Schütte, is zeer deskundig. De opname en de operatie zijn voorspoedig verlopen, de prostaat verwijderd. Verpleging na de operatie was fantastisch, kundig personeel en een 1e klas verzorging, Wat ook fijn was is dat ik een kamer genoot had die de zelfde opratie had ondergaan, dus je kunt onderling ook vergelijken of bepaalde symptomen normaal zijn. Het gehele team bedankt voor de goede zorgen en fantastische verrichte precisie operatie.

Korte lijnen, snelle reacties, zeer ervaren, beheersen het proces tot in de puntjes.

Leon Philippen

SterSterSterSterLege ster

Door een kennis aan mij aanbevolen om hier naar toe te gaan voor een prostaatverwijdering omdat hij er zelf ook geopareerd is. Geen spijt , zeer ervaren arts die mij vertrouwen gaf om te opareren wat in nederland niet gebeurt was door regelgeving. Verder zeer betrokken en professioneel verplegend personeel tijdens herstel in het ziekenhuis. Enig negatief minpuntje was voor mij persoonlijk dat de tijdafspraken voor intake en nacontrole soms meer dan 1 uur tot 1,5 uur uitliepen.

Kundige arts en zeer vriendelijk verzorgend personeel

Mike

Ook ik kreeg de diagnose prostaat kanker. Dan ben je ineens patiënt en krijg je diverse keuzes. Eerste instantie was de keuze actief controle dus elke 3 maanden psa controle. Maar na de tweede keer een biopte was ik er klaar mee hij moet er uit.Zodoende in contact gekomen met dit ziekenhuis en met Valentina wat een topper is dat die neemt je veel werk uit handen is best een hoop geregel nog als je in Nederland onder behandeling ben en je wil in Duitsland geholpen worden maar voor Valentina is niks teveel. 🙏🏻 Op maandag moest ik me melden in gronau en dinsdag ging het gebeuren.De eerste 24 uur na de operatie lig je er wel aardig af maar elke dag is er vooruitgang. Hulde voor Dr Wagner en zijn team. Vrijdag met één buikkatheter naar huis en dan na 4 dagen mag je weer zelf gaan plassen. Mijn ervaring met die buikkatheter zijn goed kon al snel zelf plassen en ophouden ook niet onbelangrijk. Dan halen ze na twee dagen die katheter eruit. Ik ben er blij dat ik de keuze heb gemaakt om de operatie bij prostaat center Europe te laten uitvoeren. Top 🙏🏻

Ervaring en deskundigheid

E.A. Stok

Nadat ik in het Radboud ziekenhuis voor een snel diagnose prostaat onderzoek de uitslag prostaatkanker met een score van "Gleason 9" had gekregen wilde het ziekenhuis mij direct opereren met alle gevolgen van dien ( incontinent van urine en ontlasting ) heb ik besloten om voor een second opinion naar de prostate clinic europe te Gronau te gaan bij dr. C. Wagner. Een hormoontherapie van 6 maanden ( 1 injectie per 3 maanden ) heeft ervoor gezorgd, dat ik succesvol geopereerd kon worden, omdat de kwaadaardige tumoren ( 2 stuks- blaashals en wand endeldarm ) geslonken waren en zich gedeeltelijk teruggetrokken hebben uit het inoperabel gebied. Woensdag geopereerd en zaterdag met ontslag. Ondanks de ingrijpende operatie van het verwijderen van de prostaat, zaadblaasjes, één zenuwbundel en 26 lymfeklieren, ben ik continent en is een erectie nog mogelijk( na een week had ik een erectie ). Had geen pijn na de operatie en daarna. (geen pijnstilling gebruikt) Op aanraden van dr. C. Wagner is het belangrijk dat ik fit moest zijn wegens de ingrijpende operatie. Door het gebruik maken van de 6 maanden hormoontherapie kon ik onco fit - en bekkenbodem fysio trainen om mij fit te voelen en vertrouwen hebben op de aankomende operatie. Mijn coördinatoren Noa en Valentina hebben mijn vrouw en mij geweldig door deze periode heen geholpen. Zij ontzorgden en regelden alles voor ons, zijn erg geduldig en met je begaan. Ervaren en zeer vriendelijk team van verpleegkundigen voelde mij thuis in dit ziekenhuis. Na de derde week van ontslag heb ik via de fysio preventief lymfe drainage gedaan. Na twee maanden actief bezig met onco fit fysio om mijn conditie op te bouwen, gaat mij prima af. Ben heel dankbaar dat dr. C. Wagner en zijn geweldig team mij vakkundig geopereerd heeft en géén complicaties opgetreden zijn. Met dank aan dr. C. Wagner dat mijn vrouw bij het gehele proces betrokken is geweest.

coördinatie door Noa en Valentina: regelen vakkundig met persoonlijke wensen en probleem oplossend met bijbehorende adviezen die voor en na de operatie nodig zijn. Intake gesprek met dr. C. Wagner werd in het Nederlands professioneel duidelijk uitgelegd en de wensen van de patiënt gerespecteerd wordt en vakkundig met zijn team de ok uitvoert. Opname personeel: neem het stress gevoel serieus en probeert het gevoel te verzachten, nemen de tijd voor vragen en stelllen je voor aan het verplegend personeel van de afdeling waar je komt te liggen. Verplegend personeel: Professioneel, vriendelijk, aandacht en tijd nemen voor de patiënt.

Gerard

Deze kliniek net over de NL grens is gespecialiseerd in prostatectomie operaties en dat merk je meteen. Naast dat iedereen zeer vriendelijk en professioneel met je omgaat, is het ook een doordacht en gestroomlijnd proces. De coordinator voor Nederlandse patienten is Valentina, die uiterst geduldig is, geruststellende informatie geeft, ontzorgt en met je is begaan. Daarnaast spreekt ze ook gewoon Nederlands. Erg fijn als je een goed aanspreekpunt hebt, het is al verwarrend genoeg. Daarnaast zijn de chirurgen zeer deskundig en wederom klant-/patientgericht. Alle chirurgen doen in minimaal operaties per jaar, waardoor er routine en precisie onstaat bij deze secure ingreep. Ik had dokter Schutte en was zeer tevreden over zijn rustige en geduldige manier van met je omgaan. Daarnaast heeft hij de operatie erg goed uitgevoerd. Ik had binnen enkele weken alles weer onder controle en begon mijn lichaam weer normaal te functioneren. De kliniek is ook met je begaan vóór de operatie en adviseert om er fit in te gaan en oefeningen te doen. Dit heeft mijn snelle herstel geholpen. Kortom, wij (mijn vrouw en ik) zijn zeer tevreden, en ik kan deze kliniek voor deze ingreep zeker aanraden. Ik wil Prostate Center Europe van harte danken, met daarbij een speciale 'dankjewel!' voor Valentina, dokter Schutte en het verplegend personeel.

Veel routine, duidelijk proces, goede begeleiding voor/tijdens/na, niet na 1 dag naar huis maar pas na voldoende herstel en goede controle uitslagen, klantgericht.

Jan Wessel

Ik kwam via een kennis terecht bij het Prostate center Europe, de zgn mond op mond reclame en dit bleek de juiste stap! Vanaf het moment dat ik contact opnam met het PCE had ik het goede gevoel. De coördinator van PCE is Valentina, zij is de drijvende kracht achter het hele proces, ontzettend behulpzaam, vriendelijk en erg betrokken bij jou als patiënt!! Onze arts was Dokter Wagner, de hoofdarts van PCE, hij spreekt vloeiend Nederlands, is zeer deskundig. Ik zeg onze arts, want mijn vrouw en ik hebben dit samen gedaan en dat is geeft veel steun. De opname en de operatie zijn voorspoedig verlopen, de prostaat en de lymfeklieren zijn verwijderd. Er wordt tijdens de operatie al gekeken of de snijranden vrij zijn van tumorcellen. De verpleging na de operatie was fantastisch, kundig personeel en een 1e klas verzorging, all inclusive. Ik wil graag Valentina, Dr. Wagner en al het verplegend personeel bedanken voor het fantastische werk wat zij hebben verricht!!

Deskundig, meelevend, hartelijk en behulpzaam.

Gert Pennekamp

Absoluut een topkliniek!

Vooraf duidelijke informatie, medisch onderzoek en vertrouwenwekkende arts/behandelaar. Ingreep zelf wordt zorgvuldig voorbereid. Ook de verpleegkundige zorg in de dagen na de operatie is prima. Je staat de volgende dag (zoals in NL indien er geen complicaties zijn) niet op straat.

Sandberg

Prima. Goed georganiseerd

Snelle behandeling door kundig personeel. Genoeg verpleegkundigen voor de nazorg.

Frank

Absolute TOP-kliniek. Ze leggen nog net niet de rode loper voor je uit maar verder is alles dik voor mekaar, ook als het herstel tegenzit en je onverwacht wat langer moet blijven. Ook daarna staat service op uitzonderlijk niveau: je hoeft maar te bellen en je kan direct komen, geen wachttijd. Een absolute aanrader en een verademing bij NL-ziekenhuizen.

Kennis en kunde, patientver-(en ont-)zorging,

Richard

Kundig en vriendelijk. Goed geholpen

Persoonlijke aandacht

Willem

Vanaf de intake tot en met het ontslag is het contact met PCE een erg prettige ervaring geweest. Speciaal woord van dank voor Valentina en Dokter Esch

Vakkundig, duidelijk patiënt vriendelijk, persoonlijk contact

Anton

Uitstekende ondersteuning bij alle vragen door Valentina. Erg goed! De expertise en kennis in het ziekenhuis in Gronau is ook top klasse.

Hulpvaardig en kundig.

Henk

Na teleurstellende ervaring in Nederland in Gronau boven verwachting goed geholpen. Compliment voor alle betrokkenen aldaar.

Deskundig, blijkbaar alle in vaste dienst, dus geen ZZP, attent en geduldig en vooral geduldig denk toch aan de kleine taalbarrière.

Cees pLUKKEL

Na dat ik in het Amphia zieken huis de diagnose prostaatkanker gleason 9 had gekregen, besloten voor een second opinie in het Antonius ziekenhuis te Gronau. Wat ben ik geweldig geholpen door Valentina en Noa. Ze hebben ons zoveel uit handen genomen. In het Amphia ziekenhuis kreeg ik totaal geen medewerking maar ik hoefde maar naar Valentina te bellen en het werd geregeld. Fantastisch. Ook voor mijn vrouw stonden ze klaar. Operatie is super goed verlopen. Alles is verwijderd en geen last van incontinentie. Nogmaals onze hartelijk dank voor alle goede zorgen en hulp.

Zorgvuldigheid en hulpvaardigheid

Robert Vroom

Hoewel ik te ziek was om het zelf te doen heeft mijn vrouw uiteindelijk een prostaatoperatie met de Holep techniek geregeld in het Azorg ziekenhuis in Aalst (België). Alles is daar uitmuntend verlopen. Zelfs een hardnekkige besmetting met BRMO weerhield de arts er niet van om de operatie door te laten gaan.

Dankzij de goede bereikbaarheid (met speciale dank aan Noa) van het Prostate Center Europe en de niet-aflatende inzet en hulp zou het wel eens slechter met mij afgelopen kunnen zijn.

Prostate Center Europe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Prostate Center Europe heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2014

Prostate Center Europe

Het Nederlands coördinatiecentrum van Prostate Center Europe is verantwoordelijk voor het plannen van de afspraken en de administratieve handelingen voor de Nederlandse patiënten in het Ziekenhuis Gronau. Wij adviseren u graag over behandelingen, afspraken en afhandeling met de verzekering.

Hans Hendericks

Ervaring en deskundigheid

E.A. Stok

Gerard

Jan Wessel

Deskundig, meelevend, hartelijk en behulpzaam.

Gert Pennekamp

Absoluut een topkliniek!