9.7 /10

checkbox99% beveelt Prostate Center Europe aan!

Willem

Vanaf de intake tot en met het ontslag is het contact met PCE een erg prettige ervaring geweest. Speciaal woord van dank voor Valentina en Dokter Esch

Vakkundig, duidelijk patiënt vriendelijk, persoonlijk contact

Anton

Uitstekende ondersteuning bij alle vragen door Valentina. Erg goed! De expertise en kennis in het ziekenhuis in Gronau is ook top klasse.

Hulpvaardig en kundig.

Henk

Na teleurstellende ervaring in Nederland in Gronau boven verwachting goed geholpen. Compliment voor alle betrokkenen aldaar.

Deskundig, blijkbaar alle in vaste dienst, dus geen ZZP, attent en geduldig en vooral geduldig denk toch aan de kleine taalbarrière.

Cees pLUKKEL

Na dat ik in het Amphia zieken huis de diagnose prostaatkanker gleason 9 had gekregen, besloten voor een second opinie in het Antonius ziekenhuis te Gronau. Wat ben ik geweldig geholpen door Valentina en Noa. Ze hebben ons zoveel uit handen genomen. In het Amphia ziekenhuis kreeg ik totaal geen medewerking maar ik hoefde maar naar Valentina te bellen en het werd geregeld. Fantastisch. Ook voor mijn vrouw stonden ze klaar. Operatie is super goed verlopen. Alles is verwijderd en geen last van incontinentie. Nogmaals onze hartelijk dank voor alle goede zorgen en hulp.

Zorgvuldigheid en hulpvaardigheid

Robert Vroom

Hoewel ik te ziek was om het zelf te doen heeft mijn vrouw uiteindelijk een prostaatoperatie met de Holep techniek geregeld in het Azorg ziekenhuis in Aalst (België). Alles is daar uitmuntend verlopen. Zelfs een hardnekkige besmetting met BRMO weerhield de arts er niet van om de operatie door te laten gaan.

Dankzij de goede bereikbaarheid (met speciale dank aan Noa) van het Prostate Center Europe en de niet-aflatende inzet en hulp zou het wel eens slechter met mij afgelopen kunnen zijn.

PAUL VONDRACEK

Ik ben zeer tevreden over de HOLEP operatie die verricht is met zeer deskundige artsen en verplegend personeel. De operatie is zonder complicaties verlopen en ben volledig hersteld.

Zeer ervaren en deskundige urologen met de modernste operatie technieken. Ruime kamers met voldoende personeel en zeer vriendelijk.

Duke Urbanik

Na 15 jaar {!) geleden met verhoogde PSA doorverwezen naar urologie in NL ziekenhuis. Na een periode van vele onderzoeken en tweemaal zeer pijnlijke puncties eindelijk een MRI gehad, geen kanker dus leef er maar mee. Recent plotselinge verhoging van de PSA waarde, toen op zoek gegaan naar specialistische kliniek en op Prostate Center EU gestoten. Zeer bekwame arts die de tijd neemt. MRI gestuurde punctie onderzoek onder narcose, geen pijn van een middeleewse behandeling. Uitslag goed, geen kanker, wel sterk vergrote prostaat. Advies Holep benadeling begin November dan helemaal opgeknapt met kerst. Goed en strak georganiseerde zorg, ruime kamer, goed eten met keuze naar smaak, verzorging die er altijd is, ervaren en deskundig. Veel uitleg over de operatie, en men neemt tijd voor de patient in elke stap van het proces. Uiteindelijk ga je zonder kateter naar huis, ook als dat betekent een dag langer in het ziekenhuis. Geen risico's, geen stress. Mijn echtgenote verbleef in een hotel, maar er zijn ook gastenkamers hiervoor.

Kennis en ervaring, men leidt hier artsen uit heel Europa op voor de DaVincy operatie robots. Veel handen aan het bed, en men neemt de tijd voor je. De kliniek straalt rust uit, alles onder controle. Niet het drukke van de grote NL ziekenhuizen.

Ronald Pieter Heidt

Er was geen arts in Nederland die mij kon opereren. Het Prostate Center kon dit wel. Dit geeft al aan hoe hoog de kennis en kwaliteit is van dit Prostate Center. Ik zou iedereen met prostaat klachten adviseren direct hierheen te gaan.

Kennis en ervaring op erg hoog niveau. Dit met een ervaren en vriendelijk team

terry howley

Een uitstekende zeer professionele kliniek waar je je vanaf het begin thuis voelt. Alle onderzoeken vinden plaats op de 1e dag, en de voorlichting over wat er gevonden is, en hoe de behandeling gaat verlopen, is uitstekend. Hun operatie met de DaVinci robot is net even anders als in Nederland en hierdoor kun je naar huis zonder katheter. Zelf was ik hierdoor al na 2 weken volledig continent

Ze wisten door persoonlijke aandacht, het lekkere eten, en iedere dag je arts aan het bed ,een hele lastige tijd, aangenaam te laten verlopen.

Auke Huistra

Op dinsdag 21 oktober ben ik naar alle tevredenheid geopereerd in het PCG. Deze arts spreekt accentloos Nederlands, bewonderingswaardig. Tijdens de kennismaking wist ik meteen dit zijn de artsen die ik moet hebben met de meeste ervaringen op hun vakgebied. De operatie, het verblijf en de behandeling in dit ziekenhuis geeft zoveel rust en vertrouwen, dit is wat de patiënt nodig heeft na zo’n operatie. Gelukkig kwam de arts een paar dagen later met een opgewekt gezicht de uitslag brengen dat de operatie goed was gegaan en dat de lymfeklieren ook schoon waren. Wat een opluchting, dus kankervrij.

Het inchecken geeft zoveel rust en vertrouwen. De operatie en de behandeling daarna zijn zonder pijn verlopen. De behandeling en de zorg, geweldig. Ben zo blij dat ik dit ziekenhuis heb gekozen, geen seconde spijt. Erg jammer dat De Friesland zo star handelt zodat menige man deze parel, het PCG, niet kan ondergaan. Die vijf dagen daar geeft zoveel rust en vertrouwen, daar heeft een ieder recht op.

Herman Kruip

We zijn erg blij dat we gekozen hebben om de operatie in Gronau te laten uitvoeren. De ‘ontzorging’ door Valentina Kultysheva was fantastisch. De operatie door Prof. dr. Hermann en zijn team verdient een dikke 10! Ook de nazorg was uitstekend en de verzorging op de afdeling geweldig. Graag willen we iedereen hartelijk bedanken. Alle lof voor het PCE!!!! Wij kunnen deze kliniek zeker aanbevelen.

Contact met tussenpersoon in Nederland, professioneel team dat vertrouwen uitstraalt en top verzorging!

Leon Mennen

Het Prostate Center is een geweldige kliniek met louter sterke punten!

Heel goede informatievoorziening voor tijdens en na de operatie. Heel goede nazorg met een fantastisch aanspreekpunt (Valentina). Dit aanspreekpunt is essentieel voor het vertrouwen en uitleg over veel zaken die direct of indirect met de operatie, verblijf en tijdplanning te maken hebben. Gesprek met chirurg gaf veel vertrouwen.

Erik van Zuidam

Op dinsdag 18 november door Dr Wagner geopereerd, waarbij prostaat en lymfeklieren succesvol zijn verwijderd. Een zeer ervaren en communicatieve (in Nederlandse taal) chirurg, die veel vertrouwen wekt en aandacht geeft. Voorbereiding, intake, operatie en nazorg verliepen vlekkeloos en uiterst zorgvuldig. Groot compliment voor het operatieteam en alle medewerkers in de kliniek. Zeer betrokken en persoonlijke behandeling. Na 3 dagen weer naar huis. Geen pijn ervaren en direct al weer continent. Belangrijk ook de vertrouwenwekkende en steunende rol van coördinator Valentina Kultysheva, die ons de 3 maanden voorafgaand aan de operatie op een persoonlijke, kundige, adequate en warme wijze door het proces van voorbereiding heeft geleid.

Ervaring, deskundigheid, zorgvuldigheid, flexibiliteit, persoonlijke aandacht, advisering.

Walter Weijnschenk

Alleen al de intake en het eigen onderzoek door de uroloog dr. Mendrek voor de radicale prostaatverwijdering verliep m.i. zeer professioneel. De operatie zelf is goed verlopen ondanks dat deze zeer complex was. Dr. Mendrek met zijn team heeft er alles aan gedaan om het naderhand ook goed te laten verlopen. Ben 5 dagen opgenomen gebleven direct na operatie! Naderhand nog twee keer voor een opname van twee dagen terug moeten komen in Gronau voor diverse onderzoeken en checks op het verloop van het herstel. Ben zwaar onder de indruk van de gedegenheid waarmee alles gebeurt. Ook veel complimenten voor het verplegend personeel. Erg blij de stap genomen te hebben naar dit prostaatcentrum!

Vriendelijkheid en professionaliteit gaan hier in een hand, schept veel vertrouwen!

Frank Schouenberg

Zeer goed geholpen en goede nazorg

Goed telefonisch bereikbaar en via mail

Prostate Center Europe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Prostate Center Europe heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2014

Prostate Center Europe

Het Nederlands coördinatiecentrum van Prostate Center Europe is verantwoordelijk voor het plannen van de afspraken en de administratieve handelingen voor de Nederlandse patiënten in het Ziekenhuis Gronau. Wij adviseren u graag over behandelingen, afspraken en afhandeling met de verzekering.

Willem

terry howley

Auke Huistra

Herman Kruip

Leon Mennen

Het Prostate Center is een geweldige kliniek met louter sterke punten!

Erik van Zuidam

Walter Weijnschenk