Henny
- Product of service:
- Sokken
97% beveelt Proskary | Europese topkwaliteit gripsokken aan!
97% beveelt Proskary | Europese topkwaliteit gripsokken aan!
Bestel hier vaker vanwege de goede kwaliteit en snelle service
Helemaal top
hardloop vest is super fijn voor lange afstanden. Waterfles past er wel wat moeilijk in
Fijn geholpen via de mail en snel bezorgd
Echt top grip sokken
Bestelling etc ging de eerste keer goed, en waarschijnlijk kan het bedrijf er niks aan doen. Maar mijn 2de bestelling is niet aangekomen en het postbedrijf zegt het vandaag afgeleverd te hebben heel vaag allemaal. Niks in de brievenbus, en ook niks op de afgesproken plek en ik was de gehele dag thuis juist om erop te wachten. Misschien kan het bedrijf me helpen dit uit te zoeken want ik betaal er immers wel voor.
Ook al is Proskary nog niet heel bekend, dat kan niet lang meer duren. Ik vind het echt hele fijne sokken en met de runs die ik maak, vooral trails, zijn het de perfecte sokken qua grip en draagcomfort. Ook voor lange trails van 50k tot 100k. En ze zien er nog mooi uit ook. :)
Hele fijne webshop waar ik vaak voetbal spullen bestel
Foutieve levering direct netjes opgelost! TOP
Top bedrijf, ik bestel hier vaker. Altijd snel reactie en kwaliteitsproducten
TOp producten en snel bezorging
Prachtige gouden scheenbeschermers voor mijn zoontje besteld! Gelukkig snel in huis en op tijd voor zijn verjaardag 😃
Heel tevreden. Geen rotzooi! Kwaliteit is dat wat er geleverd word en is. Heb al vaker besteld!
Gewoon top!
Proskary | Europese topkwaliteit gripsokken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Proskary | Europese topkwaliteit gripsokken heeft de volgende resultaten bereikt:
Proskary | Europese topkwaliteit gripsokken
Heuvel 38E