Nel wanner
- Sterke punten
- de verkoopster Willemijn was er gelijk er voor me .Met al mijn vragen niets was te veel . Was super
- Product of service:
- Hoekbank
96% beveelt Pronto Wonen Zoeterwoude aan!
Prima geholpen. Eerst rustig kunnen kijken. Daarna goed advies van Sanne
Hele goede ervaring,meteen een behulpzame verkoopster Sanne
Vriendelijk en toegankelijk personeel, meubels in diverse prijsklasse, goed gestyled.
We have been there couple of times and always welcomed. Friendly and attentive stuff. They are very helpful. Recommended.
Prima geholpen
Top geholpen door Willemijn. Hele goede adviezen en ze voelde snel wat wij mooi vinden
Goede ervaring personeel is klant vriendelijk en deskundig
Heel fijn en vriendelijk geholpen door verkoopster.
Slecht aflevering
Superfijne winkel
Goede evaring goede service en vriendelijke service vriendelijke personeel duidelijk informatie
Leuke en positieve ervaring!
Goed en duidelijk advies
Goed en vriendelijke bediening
Pronto Wonen Zoeterwoude verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Zoeterwoude heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 313
2382 AP Zoeterwoude
Prima geholpen. Eerst rustig kunnen kijken. Daarna goed advies van Sanne
Hele goede ervaring,meteen een behulpzame verkoopster Sanne
Prima geholpen
Goede ervaring personeel is klant vriendelijk en deskundig
Heel fijn en vriendelijk geholpen door verkoopster.
Slecht aflevering
Superfijne winkel
Leuke en positieve ervaring!
Goed en duidelijk advies
Goed en vriendelijke bediening