8.6 /10

963 BewertungenBewertung schreiben

checkbox96% empfiehlt Pronto Wonen Zoeterwoude!

Assortiment
Deskundig advies
963 Bewertungen

Particulier

Prima, mooie winkel

Goed advies
Fauteuil plus hocker

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Hi Jeroen, Dankjewel voor je review! Leuk om te horen dat je onze winkel mooi vindt. Graag tot ziens bij Pronto Wonen Zoeterwoude. Groet, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Ham

SternSternSternSternStern

Prettig en professioneel, nemen echt de tijd om een goede keuze te maken.

Bank

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Bedankt Ham voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je ons bezoek als prettig en professioneel hebt ervaren en dat we echt de tijd voor je konden nemen bij het uitzoeken van je bank. Heel veel plezier ermee en je bent altijd welkom bij ons in de winkel. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Anita vogel

Heel goed

Ziet er netjes uit
Neen
Stoel

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Hoi Anita, Wat fijn om te lezen dat je bezoek zo goed is bevallen. Dank je wel voor je mooie woorden — en leuk dat je onze winkel als netjes hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Team Pronto

V veen

Vriendelijk ontvangst

2 Relaxfauteuils

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste V veen , dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat je onze winkel gezellig vindt en dat je goed geholpen bent met advies. Graag tot ziens! Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Famio

Prima! Netjes geholpen.

Tavolo tafel 260 x 110

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat fijn om te horen—dankjewel voor je review! Super dat je netjes geholpen bent. Veel plezier met jullie Tavolo tafel, en graag tot een volgende keer!

Sven

SternSternSternSternHalber Stern

Ik heb een bank gekocht bij pronto wonen. Specifiek gevraagd naar degene die me eerder bij een kijk rondje erg vriendelijk te woord stond en absoluut niet opdringerig was, dat waardeer ik!

Personeel is vriendelijk en absoluut niet opdringerig
Davanti bank

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Sven, dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat je onze winkel gezellig vindt en dat je goed geholpen bent met advies. Graag tot ziens! Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Miriam

SternSternSternSternLeerer Stern

Fijn en duidelijk, deskundig advies van Sanne leuke meubels. Niet onze eerste aankoop bij Pronto

Gezellig, fijne medewerkers
Eettafel

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat fijn om te lezen, Miriam—dankjewel voor je mooie woorden! Super dat je het advies van Sanne als deskundig en duidelijk hebt ervaren. En extra leuk dat je al eerder bij ons geslaagd bent. Veel plezier met de eettafel en graag weer tot de volgende keer!

Pieter den Edel

Super leuk

Superleuke winkel
Stoelen

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Bedankt voor je leuke review, Pieter! Super om te horen dat je bezoek zo positief was en dat je onze winkel als “superleuk” hebt ervaren. Veel plezier met de stoelen en graag tot ziens bij Pronto Wonen Zoeterwoude!

Van Brummelen

SternSternSternSternLeerer Stern

Goede ervaringen, leuk assortiment dat bij onze smaak aansluit.

Mooi assortiment Vriendelijk personeel
Kast, lamp en tafel

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat fijn om te lezen—dankjewel voor je review! Leuk dat ons assortiment zo goed bij jullie smaak aansluit en dat je zulke goede ervaringen hebt gehad. Veel plezier met de kast, lamp en tafel, en graag tot een volgende keer!

Wendy vd Braak

Goede ervaring we komen steeds weer terug

Goed geholpen door vriendelijke medewerkster

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat leuk om te horen, Wendy—dankjewel voor je review! Super dat jullie steeds weer terugkomen en dat je goed geholpen bent. Veel plezier met de bank en stoel, en graag tot een volgende keer!

John

SternSternSternHalber SternLeerer Stern

Leuke gezellige met vele mooie meubelen van tafels stoelen banken voor ieder war wils

Goed personeel met goed advies
Niks
Eethoek stoelen

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste John, dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat je onze winkel gezellig vindt en dat je goed geholpen bent met advies. Graag tot ziens! Team Pronto Wonen Zoeterwoude

L. Meijvogel

Heel goed.

Verkoopster Monique heeft ons heel kundig en enthousiast geholpen.

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste L. Meijvogel, Dank je wel voor het delen van je review en de mooie cijfers. Fijn om te lezen dat Monique jullie zo kundig en enthousiast heeft geholpen — dat geven we uiteraard graag aan haar door. Ook prettig dat jullie onze prijs-kwaliteit en het assortiment positief beoordelen. We nemen de punten over winkeluitstraling en klantvriendelijkheid zeker mee om onze service en beleving verder te blijven verbeteren. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Grootendorst

Vriendelijk en behulpzaam

6 eet stoelen

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je ons als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Veel plezier met de 6 eet stoelen en je bent altijd welkom om weer langs te komen.

Linda van Dijken

Super fijn geholpen

Super vriendelijk en leuk geholpen
Fauteuil en 2 bijzet tafels

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat fijn om te horen, Linda—dankjewel voor je review! Super dat je zo fijn geholpen bent. Veel plezier met de fauteuil en de 2 bijzettafels, en graag tot een volgende keer!

Hockx

Prima geholpen

Communicatie
Bankstel/loungebank

Antwort Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Hockx, Wat fijn om te lezen dat je onze communicatie en het hele traject zo positief hebt ervaren. Een 10/10 en zulke mooie deelscores zijn voor het team een enorme opsteker. We doen er alles aan om niet alleen goed te adviseren, maar ook helder en prettig te communiceren, dus het is geweldig dat juist dat er voor jou uitspringt. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en voor je vertrouwen in ons. We wensen je heel veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Beantwortet am

Pronto Wonen Zoeterwoude sammelt Unternehmensbewertungen bei Feedback Company. Das Unternehmen sammelt Bewertungen eigenständig.

Pronto Wonen Zoeterwoude hat folgende Ergebnisse erzielt:

• checkDurchschnittsbewertung: 8.6/10
  • check963 gesammelte Bewertungen
  • checkErste Bewertung geschrieben bei 25 März 2015

Pronto Wonen Zoeterwoude

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Hoge Rijndijk 313

2382 AP Zoeterwoude

Zuverlässig und transparent

Um ein optimales Kundenerlebnis zu bieten, ist es wichtig, Ihren Kunden zuzuhören. Deshalb messen wir bei Feedback Company kontinuierlich Erfahrungen. Wir stellen der richtigen Person zur richtigen Zeit die richtige Frage. Die Messung von Erfahrungen ist der Schlüssel. Unsere Forschung konzentriert sich auf Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company sammelt Feedback mit verifizierten Daten von seinen Kunden. Das Unternehmen setzt sich für die Bekämpfung gefälschter Bewertungen ein und überprüft die Herkunft der Bewertungen.Klicken Sie hier, um weitere Informationen zu erhalten zu den Bewertungsrichtlinien von Feedback Company und zur Erstellung der Bewertungsseite.

Assortiment

Goed advies
Fauteuil plus hocker

Ham

SternSternSternSternStern

Prettig en professioneel, nemen echt de tijd om een goede keuze te maken.

Bank

Superleuke winkel
Stoelen

Van Brummelen

SternSternSternSternLeerer Stern

Goede ervaringen, leuk assortiment dat bij onze smaak aansluit.

Mooi assortiment Vriendelijk personeel

Niks
Eethoek stoelen

L. Meijvogel

Heel goed.

Verkoopster Monique heeft ons heel kundig en enthousiast geholpen.

Grootendorst

Vriendelijk en behulpzaam