B.D.M.Harmen.
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
- Product of service:
- Opbergkast, eettafel en 4 stoelen, salontafel
94% beveelt Pronto Wonen Alkmaar aan!
Matig
Afgelopen vrijdag 28 november winkel (Alkmaar) bezocht en vonden bij ingang meteen een mooie vaas, gevraagd of deze op de toonbank kan staan, daar wij ook nog een rondje winkel wilde doen. Dat was akkoord, maar na afloop was de vaas toch aan een vrouw verkocht, die daar de hele tijd vlak bij kassa heeft zitten koffiedrinken en had gehoord dat wij nog een rondje gingen lopen door winkel. Ja brutalen hebben de halve wereld. Filiaal manager staat ons daarbij gewoon uit te lachen, als regelmatige klant in loop der jaren is dit een heel nare ervaring, denk niet daar wij daar snel weer kijken of kopen.........
heel fijn geholpen, zonder opdringerigheid
mooi zaak
Hele fijne en vriendelijke verkoopster, kwaliteit helaas matig
Vriendelijk ontvangen en rustig mogen rondkijken
Winkel prima maar om de spullen thuis te krijgen.Wat een gedoe
Fijn ingerichte winkel en zeer vriendelijk geholpen door Sanne. Prijskaart op de bank was lager dan invoeren op de computer. Geen probleem, de prijs werd aangepast.
We zijn goed geholpen
prima geholpen
Mooi ruim opgezet
Pronto Wonen Alkmaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Alkmaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Alkmaar