Wanjon
- Sterke punten
- Rust niets opdringen
- Product of service:
- Bankje
93% beveelt Pronto Wonen Huissen aan!
Heel rustig voorgelicht en met goede tips van verkoopster christel
Fijn advies
Zeer positief aardige jongen (Weesel) die ons goed hielp en uitleg gaf over de verschillende zittingen ivm mijn gewicht
Was een super ervaring
Gezellige verkopers en mooi ingerichte winkel
Geweldig geholpen
Ruime keuze. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Alle lof.
Vriendelijke medewerkers Goed geholpen door Wessel
Zeer aardige en hulpvaardige mensen
Keurig netjes geholpen door verkoopster ( cristel bulters) en voorzien van duidelijk advies voor aanschaf van onze nieuwe bank
Bijzonder prettige omgeving, met een ruime kees
Fijne winkel met behulpzaam personeel
Heel vriendelijk personeel, goede sfeer, hele goede service, mooie spullen
Gastvrij onthaal
Pronto Wonen Huissen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Huissen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn advies
Was een super ervaring
Gezellige verkopers en mooi ingerichte winkel
Geweldig geholpen
Ruime keuze. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Alle lof.
Vriendelijke medewerkers Goed geholpen door Wessel
Zeer aardige en hulpvaardige mensen