8.7 /10

checkbox96% beveelt Profijt Meubel Tilburg aan!

Assortiment
Deskundig advies

Maud

Ik ben heel erg goed geholpen, de medewerker nam de tijd en was zeer enthousiast

Bank, tafel en stoelen

gerrit van Herp

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben ook in het verleden meubels gekocht bij jullie, anders hadden wij niet terug gekomen.

4 Stoelen

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer van Herp, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u weer voor ons gekozen hebt. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Cees Hooijschuur

Mooi bedrijf zijn prettig en deskundig door Gerrit geholpen

2 relexfauteuil

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer Hooijschuur, Harteliojk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Prodfijt Meubel Tilburg

Elly Cools

Zeer vriendelijke verkoper

Kleine dressoir Nocona

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw Cools, Hartelijk bedankt voor uw postieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Van der Velde

Ontzettend leuk geholpen door Sam, en komen zeker terug in de toekomst

Bijzet / salontafel set

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw van der Velde, Bedankt voor uw positieve review, fijn dat u zo goed geholpen bent door Sam. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel. Met vriendelijke groet, ^Bregje Profijt meubel Tilburg

Jolanda van Amelsfoort

Fijn en duidelijk geholpen door Gerrit. En had ook alle tijd voor mij , niet gehaast of vlug vlug gedaan. Nee , echt super geholpen door hem.

Relaxfauteuil 2 stuks

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw van Amelsfoort, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, ^Bregje Profijt meubel Tilburg

Ine Sprengers

Wij werden hartelijk verwelkomt en heel fijn, vriendelijk, envakkundig geholpen door Frencie.

Eetkamer stoelen.

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw Sprengers, Bedankt voor uw 5 sterren review, we zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, ^Bregje Profijt meubel Tilburg

H Voermans

Zeer prettig geholpen

Relax fauteuil

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw Voermans, Bedankt voor uw positieve review, We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijk groet, ^Bregje Profijt meubel Tilburg

Gerard

Heel fijn geholpen door mijnheer in winkel bij Aabe Tilburg. En de dag erna opgehaald aan magazijn, ook al met geweldige service. En ik ben er zo blij mee.

2 kuipstoeltjes

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste Gerard, Bedankt voor uw positieve review. We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Bregje Profijt meubel Tilburg

Daphne Wasimin

Super fijn geholpen en erg vriendelijk ontvangen door een jonge vrouw en een vakkundige man: Gerrit. Een prachtige bank aanbevolen gekregen en blij met de aankoop.

Hoekbank 2,5 zits Loretio - naturel

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw Wasimin, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Bregje Profijt meubel Tilburg

Neel Hermans

Heel vriendelijk personeel, allemaal. Uiteindelijk geholpen door Frencie die onder het genot van een lekker kopje koffie alle details met ons heeft doorgenomen en netjes op papier en in de mail heeft gezet. Alle opties die we wilden waren mogelijk, evenals het retour nemen van onze oude bank. Ik geef haar een 10 omdat ik geen 11 kan geven.

2 fauteuills met relaxfunctie

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Bewste meneer/mevrouw Hermans, Hartelijk bedankt voor uw vijf steren review. Fijn te horen dat u zo tevreden bent met de hulp van Frencie. Wij zien u graag nog eens terug in one winkel. Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Tilburg

Theo Coppens

Hebben vanmorgen twee relax stoelen gekocht. Zijn zeer goed geadviseerd en geholpen door medewerker Jaap

Relax stoelen

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer Coppens, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

M vermeer

Goede ervaring

2+2en half banken

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Bewste meneer/mevrouw Vermeer, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Russner h

We komen al meer als 20 jaar bij jullie.altijd goed geholpen,

Nu een schemerlamp.

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Peter

Mooie aanbieding, fijne site en aardige mensen bij de afhaal

Bank en stoelen eetkamer

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste Peter,Hartelijk bedankt voor uw postieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Geantwoord op

Profijt Meubel Tilburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2016

Profijt Meubel Tilburg

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Aabestraat 36

5021 AV Tilburg