Van Groezen
Fijn geholpen ,eettafel aangeschaft
Goede en vriendelijke uitleg bij alles.
Vriendelijk personeel, overzichtelijk winkel en netjes
Prima ervaring
Zeer goed
Uitstekende service en kennis
Heb kort geleden een relaxfauteuil ,draaifauteuil en een 2 zitsbank gekocht. Hierbij werd ik prima geholpen door Rosalinde ze gaf deskundig advies over de kwaliteit en de kleuren van de bekleding. Hierdoor ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Een grote pluim👍
Super professioneel, maar vooral vriendelijk geholpen bij mijn aankoop.
Wij zijn bij Profijt Meubel in Almere zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Paola heeft goed meegedacht met onze wensen en wat het beste bij ons past. Bij een schade geheel vanuit onze kant, hebben de medewerkers alle moeite gedaan het voor ons naar alle tevredenheid op te lossen. Het team is een zeer betrouwbare partij. Fam. van Vemde
In week 44 bij van Donzel in Uden Salontafelset Budrio besteld. De set zou in week 47 geleverd worden. Inmiddels zitten we in week 51 en de Salontafelset is nog steeds niet geleverd 🤨. De winkel informeerde steeds naar de levering maar iedere keer zit de bestelling er toch niet bij. Je kan niet zelf contact opnemen met profijt meubelen en we blijven maar in het ongewisse wanneer de salonset geleverd wordt. Op de site staat dat het uit magazijn leverbaar is. Mijn ervaring is dus alles behalve goed.
Heel vriendelyke en behulpzame mensen
Helemaal Top
Mooie showroom
Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn geholpen ,eettafel aangeschaft
Goede en vriendelijke uitleg bij alles.
Vriendelijk personeel, overzichtelijk winkel en netjes
Prima ervaring
Zeer goed
Uitstekende service en kennis
Super professioneel, maar vooral vriendelijk geholpen bij mijn aankoop.
Heel vriendelyke en behulpzame mensen
Helemaal Top