M. Kros
- Product of service:
- eetkamerstoelen Matane
96% beveelt Profijt Meubel Tilburg aan!
Fijn bedrijf met fijn personeel
We zijn goed geholpen in de winkel. De medewerkers waren vriendelijk en hebben goed advies gegeven. We zijn tevreden over de bank alles is netjes geleverd.
info ter plaatse en levering geheel volgens afspraak. Echter de nazorg laat te wensen over, omdat bij de levering op ons adres de poten van de bestelde bank ontbraken. bij melding daarvan kan niemand ons helpen of met een passende oplossing. Nu staat de bank op z'n plek maar is geheel onbruikbaar vanwege de lage hoogte. We zullen as. maandag (= 24 november) nog eens contact op nemen en hopen op een bevredigende oplossing. Indien geen duidelijke afspraak stellen we een omruiling voor of een beëindiging van de koopovereenkomst. Met vriendelijke groet Fam Emmens Hilvarenbeek 0625085490
Goede ervaring, vriendelijk personeel.
Erg klantvriendelijk, vriendelijke niet opdringerige verkoopster, die goede voorlichting heeft gegeven. Verschillende stalen stof mee naar huis gekregen zodat ik rustig kon bekijken wat het beste overal bij past.
Een fijne winkel waar je ongedwongen rond kan kijken , het personeel is meteen beschikbaar als je vragen hebt. wij hebben een bank gekocht en daarover een goed en kundig advies gekregen
goed advies, vriendelijk personeel
Hele prettige klantomgang. Er werd goed advies gegeven, het was persoonlijk en niet commercieel. Hij nam de tijd. Helaas waren mijn lampen niet hetzelfde door een productiefout maar er werd goed gereageerd door Profijt.
Goed geholpen door Gerrit
Leuk en goed bedrijf
Vriendelijk, snel en fijne hulp
Heel leuk geholpen door Magriet
Fijn gesprek
Erg goed en klantvriendelijke services
Profijt Meubel Tilburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Tilburg
Aabestraat 36
5021 AV Tilburg
Fijn bedrijf met fijn personeel
Goede ervaring, vriendelijk personeel.
goed advies, vriendelijk personeel
Goed geholpen door Gerrit