8.7 /10

checkbox96% beveelt Profijt Meubel Tilburg aan!

Assortiment
Deskundig advies

M. Kros

Fijn bedrijf met fijn personeel

eetkamerstoelen Matane

Bilik

We zijn goed geholpen in de winkel. De medewerkers waren vriendelijk en hebben goed advies gegeven. We zijn tevreden over de bank alles is netjes geleverd.

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Tilburg

L. Emmens

SterSterSterSterLege ster

info ter plaatse en levering geheel volgens afspraak. Echter de nazorg laat te wensen over, omdat bij de levering op ons adres de poten van de bestelde bank ontbraken. bij melding daarvan kan niemand ons helpen of met een passende oplossing. Nu staat de bank op z'n plek maar is geheel onbruikbaar vanwege de lage hoogte. We zullen as. maandag (= 24 november) nog eens contact op nemen en hopen op een bevredigende oplossing. Indien geen duidelijke afspraak stellen we een omruiling voor of een beëindiging van de koopovereenkomst. Met vriendelijke groet Fam Emmens Hilvarenbeek 0625085490

2 1/2 zits bank met service contract

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer Emmens, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij de levering van uw bank. Wij willen u graag informeren dat de ontbrekende poten inmiddels zijn besteld. Zodra deze bij ons binnen zijn, nemen wij direct contact met u op om de levering met u af te stemmen. We begrijpen dat het vervelend is dat u de bank momenteel niet kunt gebruiken en doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Kees Pellis

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede ervaring, vriendelijk personeel.

Nieuwe bank.

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer Pellis, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt meubel Tilburg

Greet

Erg klantvriendelijk, vriendelijke niet opdringerige verkoopster, die goede voorlichting heeft gegeven. Verschillende stalen stof mee naar huis gekregen zodat ik rustig kon bekijken wat het beste overal bij past.

2 relaxstoelen

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste Greet, Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Han van Berkel

Een fijne winkel waar je ongedwongen rond kan kijken , het personeel is meteen beschikbaar als je vragen hebt. wij hebben een bank gekocht en daarover een goed en kundig advies gekregen

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer van Berkel, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

jack de rooij

goed advies, vriendelijk personeel

bank

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer de Rooij, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Lieke

Hele prettige klantomgang. Er werd goed advies gegeven, het was persoonlijk en niet commercieel. Hij nam de tijd. Helaas waren mijn lampen niet hetzelfde door een productiefout maar er werd goed gereageerd door Profijt.

Lampen en kussens

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw Vergroesen, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Tiburg

Robert

Goed geholpen door Gerrit

Opbergkast Ladonia

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer van der Wijk, Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Van Herp

Leuk en goed bedrijf

staop stoel

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

J.persoons

Vriendelijk, snel en fijne hulp

Salon tafel en open kast

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw Persoons, hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Tilburg

Cora Somers

Heel leuk geholpen door Magriet

TV kast

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw Somers, Bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet. ^Helma Profijt Meubel Tilburg

L. Ait addi

Fijn gesprek

Stoelem

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel, Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Tilburg

Mirjam Wijnen

Erg goed en klantvriendelijke services

6 eetkamer stoelen

Antwoord Profijt Meubel Tilburg

Beste mevrouw Wijnen, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel, Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Tilburg

Dennus

Tafel

Geantwoord op

Profijt Meubel Tilburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Tilburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2016

Profijt Meubel Tilburg

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Aabestraat 36

L. Emmens

2 1/2 zits bank met service contract

Kees Pellis

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede ervaring, vriendelijk personeel.

Nieuwe bank.

Greet