A Mouthaan
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Ze laten je rustig winkelen
Super!
Goede adviezen en alle tijd voor de klant!
Hoorn
Klantvriendelijke benadering en meedenkend voor een passende aankoop!
Fijn bedrijf met fijn personeel
Uitstekende uitleg en advies gekregen. Vriendelijk personeel zonder opdringerig te zijn. Personeel is goed op de hoogte over de producten.
Overzichtelijke winkel vriendelijk personeel. Hebben een bank en 2 heerlijke fauteuils gekocht. Goede duidelijke communicatie en fantastisch dat je een busje kan lenen om alles thuis te krijgen.
Was een zeer goede ervaring klant vriendelijk wat toch belangrijk is vind ik
We zijn goed geholpen in de winkel. De medewerkers waren vriendelijk en hebben goed advies gegeven. We zijn tevreden over de bank alles is netjes geleverd.
Prettige winkel en medewerkers
Super fijne winkel! Ik kwam voor een vlek in de onze relaxfauteuil. Ik kreeg gratis een flesje vlekkenspray mee om te proberen. Super spul. Dezelfde dag nog terug gegaan om impregneermiddel te kopen. Fijne medewerkers die met je mee denken.
Teleurgesteld
Verassing
Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:
Super!
Goede adviezen en alle tijd voor de klant!
Hoorn
Klantvriendelijke benadering en meedenkend voor een passende aankoop!
Fijn bedrijf met fijn personeel
Was een zeer goede ervaring klant vriendelijk wat toch belangrijk is vind ik