De Herstelbus
- Beschrijf hier uw ervaring
- Duidelijk een bedrijf dat weet wat ze doet! Flyers besteld. Supermooi afgedrukt in hoge kwaliteit voor een mooie prijs
Perfect drukwerk
De service was snel en perfect!
Ik werk al een paar jaren met Printis. Ze zijn altijd snel en leveren goede kwaliteit. Dit keer had ik per ongeluk voor zwart-wit gekozen, maar Printis belde mij om dit te dubbelchecken, waardoor zij het snel hebben aangepast en ik het alsnog op tijd heb ontvangen.
Goed en snel
Meerdere keren posters, flyers en briefkaarten besteld
Uitstekend
Erg behulpzaam en snelle levering van onze geboortekaartjes
Top, snel gedrukt en direct persoonlijk contact! Resultaat is super!
zeer tevreden
Helemaal prima
Goede en vriendelijke service
Top
Printis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Printis heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect drukwerk
De service was snel en perfect!
Goed en snel
Meerdere keren posters, flyers en briefkaarten besteld
Uitstekend
Erg behulpzaam en snelle levering van onze geboortekaartjes
Top, snel gedrukt en direct persoonlijk contact! Resultaat is super!
zeer tevreden
Helemaal prima