9.2 /10

checkbox98% beveelt Printis aan!

GMBS International, Maarten Smit

visitekaartjes drukken

Beschrijf hier uw ervaring
heb visitekaartjes laten drukken. de kwaliteit en service is enorm goed. Enorm flexibel en klantgericht. Ik blijf trouwe klant.

2 Organize

goed

Zeer zorgvuldig en uitermate snel

Petra's Laser & Beauty

Super! Erg blij mee

Beschrijf hier uw ervaring
Foto's bleken niet goed te zijn. Contact was moeilijk met mij te zoeken omdat ik geen spam nr op neem. Uiteindelijk toch goed gekomen. Vind de kwaliteit echt super zie niks geks aan het kwaliteit. Top servies en snel geleverd!

John van Rooijen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mooie kwaliteit, alleen spoedlevering niet

Beschrijf hier uw ervaring
Ben eigenlijk over alles tevreden, het enige wat me heel erg tegen staat is dat ik 9 euro heb betaald om het de volgende dag te krijgen. En ik vervolgens het krijg als standaard levering. Hierbij gaat het me niet perse over die 9 euro, maar wel om het feit dat een service aangeboden wordt en niet nagekomen wordt.

Antwoord Printis

Beste John, Dank voor je review, fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Wij hebben inderdaad per ongelijk deze order zonder tijdslevering verstuurd. Hiervoor onze excuses. Zou je een mail naar ons willen sturen, zodat wij de meerkosten voor de tijdslevering terug kunnen storten? met vriendelijke groet, Team Printis

Geantwoord op

Nathaliedjes

Heel tevreden!

Super goede klantenservice.

Tessa

Geweldige snelle service

Beschrijf hier uw ervaring
Overzichtelijke shop, had vragen per mail gesteld en ik kreeg binnen een kwartier een reactie. Support heeft me uitermate goed geholpen en de bestelling was binnen een uur klaar en de dag erna al afgeleverd 💯 Kwaliteit is super goed!

Ark van noach

Goede kwaliteit en snel

Stefan

Supersnel en een hele goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring
Zondagavond het bestand geüpload en de volgende dag rond 10.00u de kaarten opgehaald!

jansen

snel vakkundig leveren knallen

Bertine

Super goed

Beschrijf hier uw ervaring
Dit is nu de 3e keer dat ik iets laat drukken bij Printis. Het wordt altijd zoals ik hoop dat het wordt. De service is goed, mensen zijn vriendelijk en reageren snel op vragen. En de bestelling wordt altijd snel gedrukt en bezorgd!

Printis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Printis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 april 2014

Printis

Bij Printis ervaar je onze passie voor print! 20 jaar geleden zijn wij gestart vanuit de gedachte alleen maar mooie printproducties te maken. Service en advies in een leidende rol en vandaar uit kwaliteit in drukwerk en print. Onze website hebben wij hiervoor geoptimaliseerd maar uiteraard willen wij niet alleen de standaard benoemde producten leveren. Wij zien print- en drukwerk niet als een industrie maar meer een ambacht waar de kwaliteit van mens en machine samenkomen en mooie en waardevolle producten maken.

Mercatorweg 18

6827 DC Arnhem