Reviews

9.2 / 10
1683 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.4/10
Bestelgemak
9/10
Informatie op de website
8.8/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Product kwaliteit
9.2/10

1683 Reviews

G.W. Wilbers

9/10

Gedenkboek (A5, zachte kaft, bijna 300 pagina's, oplage 90 exemplaren, september 2023; korte termijn) en fotoboek (A4, harde kaft, 120 pagina's, oplage 2 exemplaren, december 2023; spoed)

Sterke punten

Uitstekende en vlotte service juist ook aan digitaal minder handige klant, prima product

Verbeterpunten of tips

Geen


Douwe Bosma

7/10

Kwaliteit en website werken goed. Informatie voorziening aan de balie was wat minder. Er werd niet bepaald meegedacht over wat nou de beste optie was wat betreft inscannen, proefprints en afdrukken.... Kwaliteit en website werken goed. Informatie voorziening aan de balie was wat minder. Er werd niet bepaald meegedacht over wat nou de beste optie was wat betreft inscannen, proefprints en afdrukken. Daardoor moest ik een extra keer terugkomen en moest ik een snelle levering aanvragen ipv normaal.

Sterke punten

Handig online

Verbeterpunten of tips

Klantenservice en meedenken/informatievoorziening

Reactie PrinterPro.nl:

Hoi Douwe,
Fijn dat we elkaar nog even telefonisch hebben gesproken.
Ik ben bang dat dit inderdaad een miscommunicatie is geweest aan onze kant.
We hopen je in de toekomst beter tot...
Hoi Douwe,
Fijn dat we elkaar nog even telefonisch hebben gesproken.
Ik ben bang dat dit inderdaad een miscommunicatie is geweest aan onze kant.
We hopen je in de toekomst beter tot dienst te zijn.
Wellicht tot de volgende print.
Marisa | Team Printerpro


Jan

10/10

Al jaren snelle levering van top kwaliteit tegen een goede prijs.

Sterke punten

kwaliteit, snelheid, prijs

Verbeterpunten of tips

geen

Reactie PrinterPro.nl:

Hi Jan,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl


Alex Schröder Fotofrafie

10/10

Op alle fronten uitstekend,

Sterke punten

Zeer mooie kwaliteit printwerk (kalender)!!!

Verbeterpunten of tips

Mobiele website werkt niet

Reactie PrinterPro.nl:

Hi Alex,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.
We hopen gauw verandering
te brengen voor een mobiele versie.
Tot de volgende print.
Met...
Hi Alex,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.
We hopen gauw verandering
te brengen voor een mobiele versie.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl


Maud

10/10

Top printshop en onwijs goede service!

Sterke punten

Snelle levering en contact!

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie PrinterPro.nl:

Hi Maud,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl


Euromersive

10/10

Super ervaring voor lokaal event, wij komen zeker terug volgend jaar!

Sterke punten

Professioneel - goede uitvoering - klantvriendelijk - snelle diensten

Verbeterpunten of tips

Eventueel een Engelstalige versie voorzien?

Reactie PrinterPro.nl:

Hi,
Bedankt voor je review. Top we waarderen je feedback.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl


SAA Verzekeringen

10/10

Snelle levering en goede kwaliteit prints

Sterke punten

Veel print opties

Verbeterpunten of tips

geen

Reactie PrinterPro.nl:

Hi,
Bedankt voor je review. We waarderen je feedback.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl


Nicolas Journoud

9/10
(Bewerkt)

Friendly company able to admit and fix its mistakes. Appreciated. Hopefully the beginning of a long collaboration

Sterke punten

Client contact

Verbeterpunten of tips

Document checking and communication with the factory

Reactie PrinterPro.nl:

Hi Nicolas,
Thank you for your review, we appreciate the post.
It's great that we got through it together.
We hope to work with you more often,
and we hope to see you again...
Hi Nicolas,
Thank you for your review, we appreciate the post.
It's great that we got through it together.
We hope to work with you more often,
and we hope to see you again soon.
Until the next print.
Kindest regards,
Jordy | Printerpro.nl


PR8KR8 Coaching

8/10

Bestelling snel klaar ondanks dat mijn bestelling over t hoofd was gezien. Hoefde maar kort te wachten toen ik mijn bestelling kwam afhalen. Beschrijving waar ik moest zijn was ook duidelijk.

Sterke punten

Heel duidelijke info op website

Verbeterpunten of tips

Meer info op website wat welke papiersoorten, inkt e.d. betekenen

Reactie PrinterPro.nl:

Hi,
Bedankt voor je review en je feedback.
We waarderen je advies.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl


prive

10/10

Goed en betrouwbaar

Sterke punten

vorig jaar al eerder opgevallen: medewerkers zijn super vriendelijk en daarbij ook allemaal - zonder uitzondering - beeldschoon

Verbeterpunten of tips

volgorde betalen en bestanden uploaden misschien omkeren?

Reactie PrinterPro.nl:

Hi,
Bedankt voor je review. we waarderen de feedback.
Tot de volgende print.
Met vriendelijke groet,
Jordy | Printerpro.nl