anonymous
- Aangekochte poster
- printlabels Sinterklaas waxinelichtjes
Probleem met poster goed opgelost.
prima
Niet goed. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Familie Poster - Naam Puzzel
Super toffe posters! 😍😍😍
Een geboortepooster besteld, maar voor €20,- had ik meer verwacht dan enkel een print op dik papier. Kortom een negatieve en misleidende ervaring helaas.
Snelle levering en mooie print
Fijn dat de posters niet meer opgerold worden verstuurd. Kan nu meteen plat in een lijst. Dit is een grote verbetering!
Er is een fout in mijn bestelling en er wordt niet gereageerd….
Heel goed. Precies zoals het op het plaatje is.... en een snelle levering.
Hele goede ervaring. Het pakketje kwam beschadigd aan en dit werd na melding direct opgelost. Echt klasse!
Heel positief
de betaalde order werd tot nu toe niet geleverd, telefoon en e mail wordt niet beantwoord
Printcandy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Printcandy heeft de volgende resultaten bereikt:
Probleem met poster goed opgelost.
prima
Niet goed. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Familie Poster - Naam Puzzel
Super toffe posters! 😍😍😍
Snelle levering en mooie print
Er is een fout in mijn bestelling en er wordt niet gereageerd….
Heel goed. Precies zoals het op het plaatje is.... en een snelle levering.
Heel positief
Printcandy heeft de volgende resultaten bereikt: