Hetty
- Product of service:
- tegel
prachtig resultaat en goede service met gelukkig een antwoord van echte mensen
Bestelling is na een maand nog niet aangekomen. Nooit ontvangen, 1 ster is nog teveel.
Net bestelling gehad van 3 mooie tegels, zelf leuke ontwerpen gemaakt en precies zo geworden als gehoopt, eigenlijk nog mooier. Al eerder besteld waren ook heel mooi gelukt. Snelle levering. Super blij mee!!
Zeer aan te raden! Ondanks dat ik zelf een typfout had gemaakt, hebben ze dit professioneel en met een passende oplossing opgelost. Uitstekende service!
Snelle service. Goede oplossing na een opmerking over kwaliteit geleverde product. Prettig contact.
Super tevreden over mijn producten!! Echt een aanrader!! Snelle reactie via klantenservice en helpen je goed.
Mooi cadeau
Uitstekend
Goede evaring mooi product snelle levering
Snel binnen en goed
iedere keer weer geweldig!
Mooi printwerk geleverd en vriendelijke en snelle klantenservice nadat mijn pakketje tijdelijk kwijt was iets bij de post. Ik zou zo weer iets bij ze bestellen.
Uitstekende service, ook bij problemen. Mooi tegeltje met veel keus in opmaak. Snelle verzending.
Toppers!!! Echt! Mail snel beantwoord en daarna gelijk actie ondernomen. Helemaal goed geregeld.
Geen bevestigings mail gehad. Maar alles is goed ontvangen en ben direct geholpen. Heel blij mee
Print voor jou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Print voor jou heeft de volgende resultaten bereikt:
Print voor jou
Schieland 18
1948 RM Beverwijk
Mooi cadeau
Uitstekend
Goede evaring mooi product snelle levering
Snel binnen en goed
iedere keer weer geweldig!
Print voor jou heeft de volgende resultaten bereikt:
Print voor jou