Wilwy bv
Zeer Goed
Na bestelling geen leverinfo gekregen.
goed geen problemen
Prima, klantvriendelijk en kennis van zaken
Ik heb bouten besteld, M16 × 100 mm lang, maar nog altijd niets gekregen.
Zeer Goed
Goede combinatie met Vista College.
prima
Heel vriendelijk en vakkundig personeel!
Correct en betrouwbaar duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, snelle levering.
Kwaliteit spray geleverd en snel bezorgd. Prima gedaan
Primex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Primex heeft de volgende resultaten bereikt:
Primex
In den Helmstock 8
6161DL Sittard-Geleen
Zeer Goed
Na bestelling geen leverinfo gekregen.
goed geen problemen
Prima, klantvriendelijk en kennis van zaken
Ik heb bouten besteld, M16 × 100 mm lang, maar nog altijd niets gekregen.
Zeer Goed
Goede combinatie met Vista College.
prima
Heel vriendelijk en vakkundig personeel!
Correct en betrouwbaar duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, snelle levering.
Kwaliteit spray geleverd en snel bezorgd. Prima gedaan
Primex heeft de volgende resultaten bereikt: