Life bv
Top lang ervaring mee >20 jaar!! Fijne mensen altijd klaar om te helpen!!!!!
- Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?
- Prijsprinter
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Makkelijk bestellen
Top lang ervaring mee >20 jaar!! Fijne mensen altijd klaar om te helpen!!!!!
project helemaal volgens opdracht uitgevoerd.
Geweldig fijn bedrijf die meedenkt
Zeer plezierig
Ik laat al jaren mijn kleurendrukwerk door Prijsprinter printen
Fijne website, goede prijzen en snelle levering. De boeken zien er prachtig uit!
Ontzettend tevreden met mijn eerste opdracht!
Supergoed resultaat
Werkelijk geweldig. Ik moest bijna 40 afdrukken hebben van een vreemd formaat landscape foto. Dat was geen probleem, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Grote klasse.
Top kwaliteit èn prijs, en snel advies en hulp indien nodig
Prijsprinter, daar kom ik al járen!
Echt top werk afgeleverd voor een hele goede prijs. Had in eerste instantie bij een concurrent besteld, maar die annuleerde de order vanwege een technische complicatie. Daarna via prijspprinter, goedkoper en veel meer keus in papiersoort waardoor de afwerking nu nog mooier is geworden. Heel tevreden dus!
Top.
Al vele boeken laten drukken en telkens een fraai eindproduct.
Prijsprinter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Prijsprinter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prijsprinter.nl
Helftheuvelweg 11
5222 AV ;s-Hertogenbosch
Top lang ervaring mee >20 jaar!! Fijne mensen altijd klaar om te helpen!!!!!
project helemaal volgens opdracht uitgevoerd.
Geweldig fijn bedrijf die meedenkt
Zeer plezierig
Ik laat al jaren mijn kleurendrukwerk door Prijsprinter printen
Ontzettend tevreden met mijn eerste opdracht!
Supergoed resultaat
Top kwaliteit èn prijs, en snel advies en hulp indien nodig
Prijsprinter, daar kom ik al járen!
Top.
Al vele boeken laten drukken en telkens een fraai eindproduct.
Prijsprinter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prijsprinter.nl