anonymous
- Product of service:
- Koffiebonen
Snelle verzending. Goedkoop i.v.m. de concurrentie.
Goede prijs, goede producten snel geleverd wat wil je nog meer.
Prima bedrijf
Prima website. Veel keuze voor fijne prijzen. Vlotte levering op de koop toe.
de melitta koffie pads crema bella heerlijke koffie. zit netjes verpakt en snelle service. snoep is hier niet aan te slepen me man is nog al snoep komt.alle snoep van jullie. lekker per pond en de lolly's .heb ook koffiebonen vers malen. top top top zeer te vreden
Positief, goede website met vrij ruim aanbod. Ik mis onderhoudsartikelen voor de Moccamaster in het online assortiment.
Alles prima geregeld en snel geleverd
Top. Vlotte levering en goede prijzen 👍
Groot assortiment ook A merken en altijd lage prijzen goede kwaliteit
Grote keuze tegen zéér schappelijke prijzen.
Bestellen als jaren hier onze koffiebonen van Jacobs Prijs is goed bonen zijn ook slecht te krijgen in de gewone supermarkt
snelle levering
Prijshamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Prijshamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Prijshamer
Parallelweg 56
7102DG Winterswijk
Snelle verzending. Goedkoop i.v.m. de concurrentie.
Goede prijs, goede producten snel geleverd wat wil je nog meer.
Prima bedrijf
Prima website. Veel keuze voor fijne prijzen. Vlotte levering op de koop toe.
Alles prima geregeld en snel geleverd
Top. Vlotte levering en goede prijzen 👍
Groot assortiment ook A merken en altijd lage prijzen goede kwaliteit
Grote keuze tegen zéér schappelijke prijzen.
snelle levering
Prijshamer heeft de volgende resultaten bereikt: