anonymous
- Product of service:
- Thee
goede ervaring met prijshamer, alles netjes op tijd bezorgd.
Zeer goede behandeling
Netjes en snel en goed geleverd
Uitgebreid assortiment/producten tegen zeer scherpe prijzen en snelle service en goede updates.
De bestelling is zeer snel en accuraat uitgevoerd, tegen een hele mooie prijs.
Snelle levering Prima product
Goede prijs en snelle levering
Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en een schappelijke prijs, wat wil je nog meer.
Prijshamer goed maar dpd waardeloos zeggen dat ze je gemist hebben terwijl er de hele dag iemand thuis was en ik ze gemachtigd heb om het pakket netjes in de container te leggen en nu is het pakket op een afhaal punt 15 min bij mij thuis vandaan
Top service
Helemaal in orde. Zeer degelijk ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Geweldig. Hele snelle levering en makkelijk besteld
Prijshamer is goed. Alleen de levering door DPD. Is heel slecht Er wordt niet aan de deur gebeld. Ondanks de mail nadien dat niemand thuis was. Dit is de 2de keer. Ons adres is goed ingevuld. Hiermee zijn we absoluut niet tevreden
Prijshamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Prijshamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Prijshamer
Parallelweg 56
7102DG Winterswijk
goede ervaring met prijshamer, alles netjes op tijd bezorgd.
Zeer goede behandeling
Netjes en snel en goed geleverd
De bestelling is zeer snel en accuraat uitgevoerd, tegen een hele mooie prijs.
Snelle levering Prima product
Goede prijs en snelle levering
Top service
Helemaal in orde. Zeer degelijk ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Geweldig. Hele snelle levering en makkelijk besteld
Prijshamer heeft de volgende resultaten bereikt: