Bas
Gewoon goed
Netjes verpakt, snel verzonden
Super goed
Duidelijke producten, goede afhandeling van de bestelling
Order nr: 2600029159, Ik vond dit een heel leuke ervaring. Een oprecht en correcte afhandeling van Custemer Support. Moniek en Jorieke, bedankt ... TOP. Na een poosje puzzelen is iemand blij geworden.
zeer positief
Superschnelle Lieferung, nette Info-Mails, leckeres Lakritz, bin sehr zufrieden, bis zum nächsten Mal…👏
Altijd snel met leveren en fijne website
snelle levering goede prijzen
Perfect, scherpe prijs, altijd voorraad en snelle leveringen!
Hier koop ik altijd mijn heerlijke Duitse thee. Bestellen doordeweeks voor 14:00u en dan wordt het meestal de volgende werkdag geleverd. Altijd goed verpakt en meestal in perfecte staat geleverd. Fijn assortiment. Ze verkopen echt van alles. Ook veel soorten koffie en snoep. Ook Vegan! Ik vind de prijs prima. Soms zelfs goedkoper dan in Duitsland!
Super correct
Prijshamer is super maar DPD niet.
Over het algemeen zeer positief. Ik kreeg op elke vraag redelijk snel een reactie en de grote bestelling werd dan ook heel snel geleverd. Helaas zat er wel een fout product bij in de bestelling. Hiervoor heb ik net een mail gestuurd en ook hierop hoop ik op een snelle reactie....
Prijshamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Prijshamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke producten, goede afhandeling van de bestelling
zeer positief
Altijd snel met leveren en fijne website
snelle levering goede prijzen
Perfect, scherpe prijs, altijd voorraad en snelle leveringen!
Super correct
Prijshamer is super maar DPD niet.
Prijshamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Prijshamer