8.6 /10

checkbox93% beveelt Praxis-kluscontainer.nl aan!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ronduit slecht. Geen tijdvak doorgekregen waarop container zou komen. Stond om8u voor de deur, nog niemand naar werk dus geen plek. Chauffeur die kwam brengen sprak geen Nederlands, dacht niet mee, keek niet rond. Terwijl er beloofd wordt dat de chauffeur naar een geschikte plek kijkt en je niet aanwezig hoeft te zijn. Ben voorgelogen. Rijdt ie de straat uit met container, komt er precies een plek vrij… te laat. Extra transportkosten moeten betalen om de container alsnog dezelfde dag geleverd te krijgen. Auto die nacht maar bij de bouwput laten staan en volgende ochtend om 4.00 op om er weer om 8u te kunnen zijn, want uiteraard wederom geen tijdvak. Kwam de container pas smiddags én zat plek. Zonde van mn geld en tijd. Contact gehad over ophalen. Kreeg namelijk enkel een mail met “verzoek tot ophalen ontvangen”. In de chat gevraagd hoe de status was. Kreeg als antwoord dat de container vanaf die dag vermoedelijk opgehaald zou worden en het gesprek werd afgesloten. Zonder antwoord op mn vraag. Chauffeur die kwam ophalen was een toppertje.

Chauffeur die kwam ophalen
Tips
Geen loze beloftes doen. Ja, mijn verantwoordelijkheid om te zorgen dat er plek is, maar laat dan weten wanneer. Gemiddelde burger heeft geen eigen terrein en geen invloed op heel de wijk. Klantenservice doet bot en lullig of geeft antwoord waar je niks mee kunt.

anonymous

Telefonisch ging alles vlot. Enkel het facturatieadres en leveradres verschillend maken op de factuur bleek niet mogelijk.

Job van der Weijden

Super tevreden. Het gemak om via internet een container te reserveren, je plant een datum en dan wordt de container ook daadwerkelijk geleverd. Toen de leverancier er bijna was belde hij, dan kon ik telefonisch instructies doorgeven waar de container te plaatsen, Ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven. Wanneer de container vol is kan je dit digitaal doorgeven en dan wordt de container weer opgehaald. Ook hiervoor hoefde ik niet thuis te blijven. Het ging allemaal heel gemakkelijk en snel.

Tops
De bestelling, plaatsing en het ophalen van de container was makkelijk en het ging supersnel!

Jasper Banen

Cynthia Veldmeijer

Tips
Het ophalen verliep niet goed. Vanaf mei bezig geweest om 'm te laten ophalen en uiteindelijk na diverse telefoontjes is ie 16 juli opgehaald. Ondertussen kreeg ik ook nog een rekening omdat de container er langer dan 8 weken stond..... ik had jullie een rekening kunnen sturen voor alle tijd die ik kwijt was..

louis Koijmans

Heb een goede ervaring levering was prima en het ophalen was ook goed afgehandeld

A. Hyuseinof

Heel goed

J. Jansen

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen vrij goed. Onze container is helaas veranderd van puin container naar bouwafval container. Ik snap waarom deze wijziging is gemaakt. Echter, moet je van te voren een foto opsturen om te controleren of wat er in zit de juiste afvalstroom is. Als we eerder hadden geweten dat de afvalstroom gewijzigd zou worden, hadden we nog extra afval erbij kunnen gooien. Hier hebben we nu helaas niet de kans op gehad. Verder was de levering prima op tijd en het ophalen ook. Daar valt zeker niet over te klagen!

Levering op tijd en vriendelijk personeel
Tips
(Ik weet niet of dit mogelijk is) maar van te voren een melding krijgen o.b.v. Foto of afvalstroom gewijzigd gaat worden

Idris Celikkaya

Super

Rob Lammers

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima geregeld

Prima!

L W

Zeer goed. Snel geleverd en zeer duidelijke communicatie.

Snelheid en communicatie

Praxis-kluscontainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 augustus 2011

Praxis-kluscontainer.nl

U kunt bij de Praxis nu ook terecht voor al uw container verhuur. Een container huren bij Praxis is vertrouwd. Bekijk welke grootte container u wilt voor welke type afvalstroom en u kunt direct uw container bestellen. U krijgt natuurlijk het ruime assortiment en de geweldige service die u van Praxis gewend bent.

Stammerkamp 1

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima geregeld

Prima!

L W

Zeer goed. Snel geleverd en zeer duidelijke communicatie.

Snelheid en communicatie

Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt: