8.6 /10

checkbox93% beveelt Praxis-kluscontainer.nl aan!

anonymous

Snelle levering, ophalen kan iets sneller. Duurde 3 dagen. Verder zeer tevreden.

Kristin

Fantastisch, snelle levering, goede communicatie, geen gedoe. gewoon super!

Rik

SterSterSterSterLege ster

Fijne service. Snelle levering en snel opgehaald. Vriendelijke bezorger.

Prima service
Tips
Mailtje met leverdatum/tijd heb ik niet ontvangen.

anonymous

Prima gecoördineerd met regionale afvalverwerker.

Jan U

Heel goed

Gern
Alles

Voldeden aan behoefte

anonymous

Prettig, fijne levering en ophalen. Alleen was het lastig te vinden of er wel of geen grond in de container mocht en zo ja, hoeveel.

Tops
Communicatie en toffe chauffeur!

Hennie Schrijvers

Alles is prima verlopen. De levering en het ophalen hele goede service. Ik heb vaker een container gehuurd in het verleden toen kon het nog niet bij Praxis. En Ik ben heel Blij nu voor Praxis te hebben gekozen ik kan het iedereen aanraden echt een hele goede service mijn complimenten 👍

Blijf zo doorgaan
Alles was top

Helemaal prima geholpen!

Tips
Half uur van te voren bellen door de chauffeur. Dan kan ik op locatie zijn bij het plaatsen
Tops
Was snel en goed geholpen gered met spoedje voor het ophalen. Dank!

Tops
Wel op tijd volgens afspraak ophalen.

Ron

SterSterSterSterLege ster

Online bestelling en telefonisch contact makkelijk en goed. Minder was dat de container voor de afgesproken tijd geplaatst werd en met de verkeerde kant van de container naar de woning toe. Hierdoor was het onmogelijk om via een loopplank met de kruiwagen puin te plaatsen... gebeld maar chauffeur kon niet meer terug komen!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Ik kreeg verschillende meldingen dat de container weer opgehaald moest worden terwijl de container nog niet geleverd was. Vervolgs hebben ze de container andersom geplaatst. De buren hadden ergens anders een container aangevraagd en bij hun was het goed geleverd. Er waren 6zakken aan de voorkant geplaatst zodat het zand er niet vanaf glijdt. Daarvoor heb ik 65 euro ekstra voor moeten betalen. Nooit meer praxis voor mij

mvr kainza

Snel geleverd en opgehaald.

Levering

marcel

Goed bereikbaar en in geval van vragen altijd goed geholpen.

karin harm-spaan

Prima ondanks verkeerde info over wat wel en niet in puinbak mocht

Goed luisteren naar de klant
Tops
Netjes te woord gestaan aan telefoon. Helaas niet helemaal juiste info maar ik hoor zelf op te letten

Praxis-kluscontainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 augustus 2011

Praxis-kluscontainer.nl

U kunt bij de Praxis nu ook terecht voor al uw container verhuur. Een container huren bij Praxis is vertrouwd. Bekijk welke grootte container u wilt voor welke type afvalstroom en u kunt direct uw container bestellen. U krijgt natuurlijk het ruime assortiment en de geweldige service die u van Praxis gewend bent.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Kristin

Fantastisch, snelle levering, goede communicatie, geen gedoe. gewoon super!

Rik

SterSterSterSterLege ster

Fijne service. Snelle levering en snel opgehaald. Vriendelijke bezorger.

Prima service
Tips
Mailtje met leverdatum/tijd heb ik niet ontvangen.

anonymous

Prima gecoördineerd met regionale afvalverwerker.

Jan U

Heel goed

Gern
Alles

Voldeden aan behoefte

Tops
Communicatie en toffe chauffeur!

Hennie Schrijvers

Blijf zo doorgaan
Alles was top

Helemaal prima geholpen!

Tops
Was snel en goed geholpen gered met spoedje voor het ophalen. Dank!

Tops
Wel op tijd volgens afspraak ophalen.

Ron

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

mvr kainza

Snel geleverd en opgehaald.

Levering

marcel

Goed bereikbaar en in geval van vragen altijd goed geholpen.

karin harm-spaan

Prima ondanks verkeerde info over wat wel en niet in puinbak mocht