anonymous
Goeie ervaring. De linkerkant van de container ging wat moeizaam open, maar toen we dit eenmaal doorhadden ging het redelijk.
93% beveelt Praxis-kluscontainer.nl aan!
Snel geleverd en goede afstemming.
Netjes optijd geleverd en ook vlot opgehaald
Vriendelijke chauffeurs, heel tevreden.
Website is onduidelijk over welke container je nodig hebt waardoor ik 210 euro moest bij betalen. Door dit is praxis containers ineens veel duurder dan andere leveranciers. Volgende keer ga ik dus ergens anders.
Levering en ophalen verliep snel en goed!
Matig
goed
Prina
Prima geregeld plaatsen en ophalen
In een woord fantastisch. Keurig op tijd gebracht en weer opgehaald.
Snel en efficient
Snel geregeld via de website en de container de volgende ochtend al aan huis.
Prima! Duidelijk en klantvriendelijk. Snelle reacties op mijn vragen. Goede service dus.
Super snelle en goede servise
Praxis-kluscontainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Praxis-kluscontainer.nl
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen
Snel geleverd en goede afstemming.
Netjes optijd geleverd en ook vlot opgehaald
Vriendelijke chauffeurs, heel tevreden.
Levering en ophalen verliep snel en goed!
Matig
goed
Prina
Prima geregeld plaatsen en ophalen
In een woord fantastisch. Keurig op tijd gebracht en weer opgehaald.
Snel en efficient
Snel geregeld via de website en de container de volgende ochtend al aan huis.
Super snelle en goede servise
Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt: