8.6 /10

checkbox93% beveelt Praxis-kluscontainer.nl aan!

Arun Gunda

Very quick service, I booked the container on Thursday and had it in front of my house on Friday. Also received quick action when I added a waste stream to the container.

Henny Heerens

Toegankelijk, vlot, duidelijk

sonja van dijk

prima op tijd geleverd, vriendelijke bejegening

M Bergen

Alles ging correct volgens de gemaakte afspraken wederzijds

Vriendelijk personeel. Alles liep goed en soepel
Tips
Alleen bij het ophalen melding maken bij de desbetreffende huurder.

anonymous

Ik heb recent een container gehuurd en ben erg tevreden. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Gerrit Sangers

Was zuper goed

SterSterSterSterLege ster

Prima, neer gezet zoals wij graag wilden.

Tops
Bak met goede kant naar straat.

Petra van de Noord

Prima service snel geleverd en snel opgehaald

Snel geleverd
Tips
Je kan tijdens het bestel proces aangeven dat je van te voren gebeld wil worden, dit is alleen niet gebeurd

Tips
Ik had aangegeven bij de eerste container dat het pas na 16:00 geleverd kon worden. Hier zou rekening mee gehouden worden. Echter werd ik al om 6:40 in de ochtend wakker gebeld dat de container geleverd werd. Echter was het huis nog niet van mij op dat tijdstip vanwege sleuteloverdracht om 16:00 uur. Dit alles heb ik doorgegeven en zou gebeuren zoals we afgesproken hadden. Verder verliep de levering prima, maar niet netjes om zo vroeg al voor de deur te staan.
Tops
De container is op een plek gezet dicht tegen mijn eigen terrein aan wat de beste optie was.

Jurgita Cipaite

super !

Lucinda Beems

SterSterSterLege sterLege ster

Super,alleen jammer dat ik niet hoor wanneer hij wordt opgehaald nadat ik had gevraagd voor datum ophalen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

het reserveren via de telefoon ging eenvoudig, maar met het ophalen ging het mis. Ik had aangegeven dat de container absoluut op vrijdag 13 juni moest worden opgehaald om dat hij op een plek moest staan waar hij niet lang mocht staan . Dat was akkoord werd mij bij de telefonische bestelling aangegeven. In de orderbevestiging is de datum van 13 juni ook bevestigd. In dat bericht stond wel dat Praxis zijn uiterste best ging doen om 13 juni te halen, maar dat er een heel kleien kans was dat het niet ging lukken Omdat de man die de bestelling opnam het vertrouwen uitsprak heb ik de bestelling gedaan. De container is helaas niet op gehaald en nu heb ik problemen met de BOA. (mogelijke boete als hij maandag niet weg is.) Vervelend is ook dat ik niet heb gehoord dat de datum niet gehaald werd en ook geen contact wanneer hij wel opgehaald wordt. Ik vind dit heel teleurstellend en niet klant gericht! Ik ga er van uit dat Praxis er voor zorgt dat de container maandag a.s. vroeg opgehaald wordt! Gaarne uw bevestiging

Tips
houd de klant op de hoogte, geef aan wanneer de container wordt opgehaald en laat weten als het mis gaat.
Snelle bestelling en aflevering was stipt

anonymous

Snelle levering, ophalen kan iets sneller. Duurde 3 dagen. Verder zeer tevreden.

Kristin

Fantastisch, snelle levering, goede communicatie, geen gedoe. gewoon super!

Praxis-kluscontainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 augustus 2011

Praxis-kluscontainer.nl

U kunt bij de Praxis nu ook terecht voor al uw container verhuur. Een container huren bij Praxis is vertrouwd. Bekijk welke grootte container u wilt voor welke type afvalstroom en u kunt direct uw container bestellen. U krijgt natuurlijk het ruime assortiment en de geweldige service die u van Praxis gewend bent.

Stammerkamp 1

M Bergen

Alles ging correct volgens de gemaakte afspraken wederzijds

Vriendelijk personeel. Alles liep goed en soepel
Tips
Alleen bij het ophalen melding maken bij de desbetreffende huurder.

Gerrit Sangers

Was zuper goed

SterSterSterSterLege ster

Prima, neer gezet zoals wij graag wilden.

Tops
Bak met goede kant naar straat.

Petra van de Noord

SterSterSterLege sterLege ster

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Snelle bestelling en aflevering was stipt

Kristin

Fantastisch, snelle levering, goede communicatie, geen gedoe. gewoon super!

Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10