l oudenijhuis
- Tops
- Toppers
93% beveelt Praxis-kluscontainer.nl aan!
Fijn, snel en makkelijk!
Goed geholpen door collega's van Praxis. Toeleverancier Renewi presteerde slecht.
Prima prijs
De container datum van levering en ophalen was zeer eenvoudig. De container was ook netjes.
Goed geregeld en op tijd gebracht en opgehaald
Zeer tevreden! Snelle en makkelijke afhandeling
Allemaal snel ger
Het verliep absoluut niet soepel. Van het plaatsen tot ophalen verliep niet volgens wens. De klantenservice was wel heel vriendelijk.
Conform afspraak goed verlopen.
Bij de bestelling en via de hulpbutton om tot de juiste container te komen kwamen we uit bij een groencontainer. Ook gras werd genoemd. De email na levering was opeens een stuk explicieter. Daar ging het om gemaaid gras ook na navraag. Graszode mocht er niet in.
Zeer positief, snel gebracht en gehaald, vriendelijke chauffeur
Alles prima verlopen
Praxis-kluscontainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima prijs
Goed geregeld en op tijd gebracht en opgehaald
Zeer tevreden! Snelle en makkelijke afhandeling
Allemaal snel ger
Conform afspraak goed verlopen.
Zeer positief, snel gebracht en gehaald, vriendelijke chauffeur
Alles prima verlopen