De betrokkenheid, zijn deskundigheid en inlevingsvermogen

Duidelijk zeer kundig. Geen eindeloze tijd bezig met vragen/ admin maar gewoon behandelen, to the point en met duidelijk advies

In een lastige tijd snapte zowel degene die de telefoon opnam als de fysiotherapeut die uiteindelijk aan huis kwam, precies wat nodig was. Een enkel woord was genoeg. En prijzenswaardig is het geduld en het luisterend oor.

Werd vriendelijk en deskundig geholpen

Jason Scholtens

Veel inzet en deed veel moeite om mijn blessure te herstellen

deskundig to the point

Geduldig, geeft voldoende aandacht aan wat het kind zelf te zeggen heeft, bespreekt alles eerst goed met het kind of hij/zij het ook goed vind. Creëert leuke manieren om de oefeningen te doen

SterSterSterSterLege ster

Kundig, praktisch, aangenaam persoon.

Wanda Elkerbout-Meijer

Ze is betrokken, enthousiast en altijd vrolijk. Geeft goede duidelijke adviezen en uitleg wat er aan de hand is en wat ze gaat doen.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze was me helemaal niet serieus genomen en na 3 behandeling, gestopt met behandeling . Ik heb zeer slecht ervaring met haar.

Goede uitleg en behandeling!

Fiene kwam onverwachts binnen en er werd gelijk ruimte gemaakt. Door de doortastende houding is er doorgepakt bij huisarts en ziekenhuis. Als dit niet was gebeurd waren de gevolgen groot. Heel dankbaar zijn wij dat er zo gehandeld is.

Kundig persoon

Ik had gevraagd naar iemand met veel ervaring , die heb ik gekregen . Ik ben erg tevreden

Professioneel en ook leuke gesprekken dat maakt het allemaal wat persoonlijker

Praktijk voor Fysiotherapie Beelen/MTC verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Praktijk voor Fysiotherapie Beelen/MTC heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 april 2019

Praktijk voor Fysiotherapie Beelen/MTC

Fysio Beelen is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie & revalidatie in Breukelen en Kockengen. De praktijk is aangesloten bij het landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken “Het Gezonde Net” en Keurmerkpraktijken. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Straatweg 71a

3621 BJ Breukelen

De betrokkenheid, zijn deskundigheid en inlevingsvermogen

Werd vriendelijk en deskundig geholpen

Jason Scholtens

Veel inzet en deed veel moeite om mijn blessure te herstellen

deskundig to the point

SterSterSterSterLege ster

Kundig, praktisch, aangenaam persoon.

Wanda Elkerbout-Meijer

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goede uitleg en behandeling!

Kundig persoon

Professioneel en ook leuke gesprekken dat maakt het allemaal wat persoonlijker