Minela
Slecht
- Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring
- Graag dien ik een klacht in over de afhandeling van mijn aanmelding voor het onderzoek. In de bevestigingsmail stond duidelijk vermeld dat ik na één werkdag contact diende op te nemen. Ik heb echter al op dezelfde dag telefonisch contact opgenomen en daarmee ruimschoots binnen de gestelde termijn gehandeld. Tijdens het telefoongesprek deelde de medewerkster mij mee dat ik te laat was en daarom niet meer kon deelnemen, omdat anderen mij voor waren. Deze mededeling is onjuist en strijdig met de informatie die ik schriftelijk van u heb ontvangen. Het is niet redelijk dat ik word afgewezen op basis van een termijn die afwijkt van de instructies die mij zijn gegeven. Daarnaast heb ik de houding van de medewerkster als bijzonder bot, onvriendelijk en weinig behulpzaam ervaren. Er werd niet meegedacht of naar mijn uitleg geluisterd, terwijl ik aantoonbaar volgens de verstrekte instructies heb gehandeld. Ik verzoek u deze situatie zorgvuldig te beoordelen en mij hierover inhoudelijk te informeren.
- Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?
- Betere informatie