Suzan & Joop
Mooie archiefkasten gekocht voor in onze garage. Keurige levering en het bedrijf reageert netjes bij vragen. Bij aflevering netjes 1 dag van te voren een bericht.
Stevige degelijke kast
Uitstekende service en communicatie. Ik heb 2 kasten besteld, diepte 45 cm met roldeuren, en die bevallen ons heel goed. De Samla-bakken van Ikea passen er perfect in.
Heel vriendelijk en heel snelle feedback over status order. Een efficiënte communicatie.
Duidelijke communicatie betreft de levering, goede service, vriendelijk personeel! Top!
Goede service en snelle communicatie.
Kast besteld en kwam niet op tijd. Gebeld en er bleek een vertraging in de levering. Uiteindelijk vandaag de kast binnen. Wel 7 weken op moeten wachten helaas. Kast is helemaal top! Wel service van Povag dat de verzendkosten gecrediteerd werden! Het was het wachten waard als ik nu naar de mooie archiefkast kijk. Dank Nikee en Hugo.
Goede service en zeer goed meegedacht met de klant!
zeer tevreden over kast en transportfirma
Zeer klantvriendelijk en servicegericht. Snelle levering van een goed product!
Uitstekende service, goede communicatie, vriendelijke medewerkers.
Zeer goed en snel geholpen, vanwege aankomende vakantie is de kast supersnel geleverd.
Kast besteld voor locatie op Waddeneiland. Bij afrekenen kwam er ineens € 100,00 extra transportkosten bij. Dit wordt niet vermeld in de winkelmand, maar pas bij het afrekenen. De informatie op de website was niet erg duidelijk en de berekende kosten waren beduidend hoger. Na indienen van een klacht heeft Povag een oplossing aangeboden.
Wat langer dan verwacht op mijn kasten moeten wachten maar ondertss kasten in ontvangst mogen nemen na wat vertraging. Wel veel communicatie over het verloop van levering 👍.... 2x opgebeld geweest om te vragen of alles nu in orde was. Ze doen uiterste best om de klant zo snel mogelijk van dienst te zijn en kijken voor een oplossing indien mogelijk. Ondertss nog een kast bijbesteld 😀
Vlotte service. Wel maar 1 dag verschil tussen mail met track and trace en effectieve levering. Dwz minder dan 24u de tijd om ons te organiseren en te zorgen dat we thuis moesten zijn dag nadien
Povag Bedrijfsinrichting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Povag Bedrijfsinrichting heeft de volgende resultaten bereikt:
Stevige degelijke kast
Goede service en snelle communicatie.
Goede service en zeer goed meegedacht met de klant!
zeer tevreden over kast en transportfirma
Zeer klantvriendelijk en servicegericht. Snelle levering van een goed product!
Uitstekende service, goede communicatie, vriendelijke medewerkers.
Povag Bedrijfsinrichting heeft de volgende resultaten bereikt: