Marcel Hollants
- Blinddrukstempel
Overzichtelijke website met duidelijke info
Tevreden met mijn bestelling
bestelling niet tijdig geleverd niettegenstaande diverse communicatie
Estic molt content amb el producte rebut.
Zeer positief. Had een fout gemaakt vij bestelling, meteen contact opgenomen met klantendienst die meteen de nodige correcties konden aanbrengen. Bij latere bestelling ook alle nodige extra info gekregen waar ik om gevraagd had
Top, kwaliteit is super en service idem
Bestelling gepersonaliseerde stempel
1ste ervaring, positief. Product correct geleverd binnen de verwachte leveringstermijn.
Een heel positieve ervaring! Een aanrader.
My order has not yet arrived!!
Niet zo tevreden
Alles dik in orde
Poor
RoyalPosthumus.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RoyalPosthumus.be heeft de volgende resultaten bereikt:
RoyalPosthumus.be
Rue du Dé?veloppement 7
B-4837 Baelen
Overzichtelijke website met duidelijke info
Tevreden met mijn bestelling
bestelling niet tijdig geleverd niettegenstaande diverse communicatie
Estic molt content amb el producte rebut.
Top, kwaliteit is super en service idem
Bestelling gepersonaliseerde stempel
Een heel positieve ervaring! Een aanrader.
My order has not yet arrived!!
Niet zo tevreden
Alles dik in orde