anonymous
Niets op aan te merken
99% beveelt Porseleinenknoppen.nl aan!
Niets op aan te merken
Heel mooi materiaal en snel geleverd.
Prima! Vraag over de bestelling werd snel opgepakt en opgelost.
Prachtige deurknoppen
Heel erg goed. Supermeedenkend en behulpzaam.
Mooie knoppen, snel geleverd.
Prima in orde
Voor een 2de keer mooie kastknopjes bij jullie gekocht. Ben er blij mee. Helaas heeft het meer dan 1 week geduurd eer ze bezorgd waren, dit door een soort miscommunicatie bij post.nl. Daarom maar 1 ster voor levering.
Mooie producten, prima levering
Duidelijke foto op de website van product, snelle levering.
Snelle levering. Door de mooie porseleinen knoppen heeft mijn kastje een hele andere uitstraling gekregen.
Helemaal top
Voor herhaling vatbaar!
Een verrassend goeie ervaring
Porseleinenknoppen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Porseleinenknoppen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Porseleinenknoppen.nl
Jipsingboertangerweg
9551TT Sellingen
Niets op aan te merken
Heel mooi materiaal en snel geleverd.
Prima! Vraag over de bestelling werd snel opgepakt en opgelost.
Prachtige deurknoppen
Heel erg goed. Supermeedenkend en behulpzaam.
Mooie knoppen, snel geleverd.
Prima in orde
Mooie producten, prima levering
Duidelijke foto op de website van product, snelle levering.
Helemaal top
Voor herhaling vatbaar!