anonymous
Alles is vlot verlopen.
99% beveelt Porseleinenknoppen.nl aan!
Alles is vlot verlopen.
Fijn contact gehad! Product voldeed volledig aan verwachting.
Ik wilde een mooie knop op mijn minibieb kastje en vond deze op de website. Uitgebreide keuze en schappelijke prijs. Verzendkosten waren hoger dan de prijs van 1 knop. :) dus heb maar 3 verschillende besteld. Als ' kleinigheidje' kreeg ik er ook nog 1 kado bij levering. Attent. Pakketje zag er netjes uit.
Positief
Voor een creatief project had ik enkel glazen kastknoppen besteld die ik snel in huis had. Het persoonlijk contact leidde tot maatwerk wat ik erg waardeerde!
Een week geleden knoppen besteld, en betaald. Niets gehoord tot nog toe, behalve een bestelbevestiging. Op de vraag, per mail, wanneer we ze kunnen verwachten, krijgen we geen antwoord. Een telefoonnummer is niet te vinden. Na een paar dagen toch bericht via.mail, dat er iets mis is gegaan tijdens de verwerking van de bestelling. En nu de knoppen ontvangen met een extraatje en excuses. Excuus aanvaardt en blij met de knoppen. Kunnen weer verder!👍🏼💐
Heel goed!
Mijn eerste ervaring met webshop PorseleinenKnoppen was perfect. Webshop is overzichtelijk en heeft een grote collectie mooie tot zeer mooie Knoppen. Duidelijke informatie over leveren en pakje was degelijk verpakt. Mijn aankoop staat zeer fraai.
Een hele vlotte en prettige manier van bestellen en van leveren.
Perfect!
Goede service en goed aangekocht materiaal. Bedankt.
Prima!
Mooie knopjes besteld en snel geleverd. Later mail ontvangen dat zij de knopjes goedkoper hadden verzonden dan op de site stond en ik heb het verschil in verzendkosten terug gekregen. Een hele positieve ervaring!
heel veel keuze
Porseleinenknoppen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Porseleinenknoppen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Porseleinenknoppen.nl
Appelgaarde 72
2723 BN Zoetermeer
Alles is vlot verlopen.
Fijn contact gehad! Product voldeed volledig aan verwachting.
Positief
Heel goed!
Een hele vlotte en prettige manier van bestellen en van leveren.
Perfect!
Goede service en goed aangekocht materiaal. Bedankt.
Prima!
heel veel keuze