Harald Blancke
Goed is goed
Goede producten die doen wat ze horen te doen
1ste keer pas besteld.Voordat ik het wist was de bestelling al aangekomen.Dus snelle service.Daarnaast een goede site qua informatie.1ste site doe zo informatief is over poppers.Genoeg keuze en voor iederen wat wils....een aanrader
goed, duidelijk en betrouwbaar
Zeer goed
perfect, ook qua levertijd
Supersnelle servive en goed verpakt
Niet goed. Product gekocht dat verkocht werd op de website. Product was niet volledig. Enkel compensatie door het zelf terug te sturen. Voor de rest leken ze niet open te staan voor een andere oplossing. Jammer. Want als je iets verkoopt en het is niet volledig moet het bedrijf wat moeite doen ipv de klant lijkt me.
is altijd top geregeld
👍
Door een fout van postnl is de bestelling retour gegaan. Maar dit wordt keurig op gelost door poppers-online. Zeer goede service en klantvriendelijk.
Geen pakket ontvangeb
Goede en snelle levering
poppers-online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
poppers-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed is goed