Kitchen Lab Amsterdam
perfect alles.
Het bedrijf is niet berijkbaar voor vragen via telefoon en via mail!!!
snelle bestelling, altijd meteen antwoord opvragen. Zelfs andere poort sensoren werden gratis nagestuurd. Top service
Bestelling geplaatst op 06/10 zijn 20/10, nog niets aangeleverd, volgens klantenservice zou dit verleden week geleverd worden, geen enkele info waarom deze nog niet aangeleverd werd.
dikke duim
Supersnelle levering. Het bijgeleverde A4-tje met de gebruiksaanwijzing klopte niet helemaal, maar verder alles dik in orde!
Goede ervaring
Super service.
Heb dnjel erbaring met de webshop. Deze is overzichtelijk en heeft een ruim aanbod.
Eerste keer hier besteld het verliep gewoon goed zoals je mag verwachten Niets op aan te merken
Uitstekend geholpen Snelle reactie via de mail Duidelijke handleidingen Kortom een prima partij
Afstandsbediening besteld. Deze werd keurig volgens afspraak geleverd. Ik had alleen de verkeerde besteld en deze dus teruggestuurd. Het factuurbedrag werd keurig terugbetaald. Eén opmerking: Misschien is het goed ook een bevestiging van ontvangst van de retourzending te sturen en melding te doen van de terugbetaling.
Poortopenershop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Poortopenershop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Poortopenershop.com
Dragonder 32B
5555xz Valkenswaard
perfect alles.
Het bedrijf is niet berijkbaar voor vragen via telefoon en via mail!!!
dikke duim
Goede ervaring